Podcast fra Bodø fikk over 10.000 lyttere: Nå kommer ny episode!

gunnar andreassen

Frilansjournalist og podcaster Gunnar Andreassen har fått med seg standup-komikerne Martin Soulmani og Bjørn-Erik Bryhn fra Bodø i Nordland og laget en podcast som har blitt veldig populær.

Den siste episoden har faktisk blitt sett og hørt over 10.000 ganger på YouTube, Spotify, Google Podcasts og andre plattformer. Og nå er den populære trioen snart ute med en ny episode.

– Jeg synes det er utrolig kult at så mange har fått med seg podcasten og jeg tror publikum liker konseptet. Jeg gleder meg til reaksjonene når den nye episoden slippes, sier Martin Soulmani.

– Det er kjempemorsomt å gjøre opptakene og like morsomt å høre om reaksjonene hos de som hører og ser på, jeg håper de kommer til å like den nye episoden også, sier Bjørn-Erik Bryhn.

I podcasten er emnet de største nyhetene i media, men programleder Gunnar Andreassen vil ikke avsløre hvilke saker i nyhetsbildet de skal snakke om i episoden som snart skal slippes.

– Vi bruker alltid ta for oss noen av de mest omtalte nyhetene, så de største overraskelsene er vel egentlig hvilke morsomheter Martin og Bjørn-Erik finner på, sier Andreassen.

Om du ikke har fått med den den forrige episoden er den her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.