Jim gjenvalgt som leder i Nordland Unge Høyre

jim unge høyre

Nordland Unge Høyre har årsmøte i Bodø lørdag 28. til søndag 29. oktober. Og lederen for neste periode, Jim Simonsen Jenssen, er allerede gjenvalgt.

Lederen i Nordland Unge Høyre har ikke tenkt å hvile på lauvbærene, han ser nemlig foran seg mye arbeid med å utvikle organisasjonen og å hjelpe nye ungdomspolitikere videre.

– Nå er vi jo midt inne i et mellomvalgsår, så da blir det konkret å bygge organisasjonen, bygge våres grunnmur, gå til medlemmene våre og å jobbe med skolering til ny valgkamp i 2019, sier Jim Simonsen Jenssen.

Og ungdomspolitikerne i Nordland Unge Høyre har planene klare.

– Vi skal ha flere samlinger rundt i fylket for å engasjere flere medlemmer, vi jobber nå med Nord-Norges konferansen som arrangeres for tredje året på rad, sier Jim.

Og det er ikke et lite ansvar han har, Nordland Unge Høyre har nemlig medlemmer som er med i bystyrer i hele fylket, fylkesting og vara til Stortinget.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.