MUSIKK: Anna of the North ute med låta «I Do You»

hes

Anna of the North lader opp til sitt etterlengtede tredje album med ny, superfengende single. «I Do You» er siste låt som slippes før det nye albumet Crazy Life ser dagens lys 4. november.

– Alt for mange ganger har jeg gitt andre mennesker superkrefter. Tanken om at alle andre har det så bra. At alle andre har kontroll på seg selv og sine egne følelser. Vi er vår egen verste fiende og jeg kan være ganske slem med meg selv. Jeg lurer på hvordan det hadde vært om jeg kunne se meg selv, sånn som jeg ser andre, forteller Anna.

Anna of the North treffer åpenbart en nerve for musikkelskere over hele verden, uavhengig av kontinenter, samarbeidspartnere og sjangre. Flere av låtene hennes lever sine egne liv, og har funnet veien til TV-serier, filmer og reklamefilmer over hele verden.

I 2022 ble Anna of the North virkelig oppdaget av det norske folk, gjennom sin deltagelse i TV2-suksessen «Hver gang vi møtes», sammen med Arif, Stig Brenner, Maj Britt Andersen, Jarle Bernhoft, Myra, Øystein Greni og TIX. Shotgun, hennes tolkning av sitnevntes låt, lå i toppen av Spotifylistene i Norge i lang tid etter at den ble sluppet.

Gjennom sommeren har hun servert en rekke nye låter fra det kommende albumet, som alle har fått gode plasseringer på radio- og strømmelister både i og utenfor Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.