Suget etter restplasser er enormt – Rhodos er tilbake for fullt

tui

Suget etter restplasser til sol og varme, har ikke blitt noe mindre av det ustabile sommerværet i Norge. – Det er herlig å se at Rhodos allerede er tilbake for fullt og er tredje mest populær, sier kommunikasjonssjef i TUI, Anne Mørk-Løwengren.

August og september er høysesong for de reiselystne som jakter reisekupp til sol og varme. Det er nå det virkelig er penger å spare, siden skoleferien nærmer seg slutten. 

Det er Hellas som stikker av med seieren som den mest populære destinasjonen også i sommer med Spania og spesielt Mallorca hakk i hel. Allikevel er fortsatt mange muligheter til å finne budsjettvennlige  restplasser i august og september. 

— Det er herlig å se at norske gjester igjen velger å bestille reiser til Rhodos. Det er utrolig viktig for denne vakre ferieøya, hvor økonomien er helt avhengig av oss turister, sier kommunikasjonssjef Anne Mørk-Løwengreen i TUI Norge.

Topp 10 destinasjoner sist uke: 

  1. Gran Canaria
  2. Kreta
  3. Rhodos
  4. Tyrkia
  5. Mallorca
  6. Kypros
  7. Bulgaria
  8. Samos
  9. Tenerife
  10.  Kroatia

Det er selvsagt alltid lurt å være tidlig ute for å sikre seg de beste hotellene, med det er ikke utsolgt. 

— Tyrkia, som er veldig gunstig med hensyn til kronekursen, er også naturlig nok populær blant kuppjegerne og ligger rett bak Rhodos, sier Mørk-Løwengreen.

Kyriakos Mitsotakis, den greske turistministeren tilbyr nå én ukes gratis ferie til Rhodos neste år til alle som måtte avbryte ferien grunn av skogbrannene i sommer. 

Han understreker at bare 15 % av øya ble rammet av skogbrannene, og gratisferiene vil gå av stabelen på våren og høsten. 

– Dette synes jeg er et kjempe flott initiativ fra de greske myndighetene som veldig tydelig viser, hvor viktig turisme er for Rhodos spesielt og Hellas generelt. TUI jobber nå tett sammen med myndighetene for å finne ut av hvordan dette skal gjennomføres i praksis. Vi gir beskjed til kundene våre, så fort vi vet mer, sier Anne Mørk-Løwengreen i TUI. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.