brann

Bilbrann på Smedveien i Mo i Rana

Politiet rapporterer om en brann i en bil i Smedveien i Mo i Rana natt til søndag i 24-tiden. Nødetatene ryddet ut til stedet. Brannen ble slukket. Ifølge fører skal brannen ha... Les mer »
tryg

Varsler om gass på hytta

Påsken er hyttetid for mange. Det er rundt 450.000 hytter og fritidsboliger i Norge, og mange tusen av disse har utstyr som går på gass. Bruker du gass på hytta bør du... Les mer »
politiet

Utelukker ikke at flere står bak branner i Vesterålen

Politiet har pågrepet én person i forbindelse med brannene som har vært i Vesterålen i helga, hvor én familie mistet huset sitt, men politiet utelukker ikke flere gjerningspersoner, ifølge NRK. – Politiet utelukker... Les mer »
brann

Bilbrann ved boligbygg i Kabelvåg

Politiet fikk melding en om brann i et kjøretøy parkert utenfor et bolighus i Kabelvåg onsdag i 10-tiden. Brannvesenet kam raskt til stedet og startetr slukking. Beboere i huset kom seg ut... Les mer »
tak brann

Boligrann på Båsmoen i Mo i Rana

Nødetatene rykket ut til en brannmelding fra en privat bolig på Båsmoen i Mo i Rana natt til fredag i 23-tiden. Det hadde vært branntilløp i en oppvaskmaskin. Brannvesenet fikk kontroll på... Les mer »
frende

1 av 3 har glemt mat på kokeplata

De fleste branner i norske hjem starter på kjøkkenet. Det siste året har nesten 2000 oppstått på komfyren. – Mange av disse kunne vært unngått, sier brannekspert i Frende Forsikring, Øystein Øren.... Les mer »
bolig kjøkken brann

Brann i Øverdalen i Rana: To personer skadet

Nødetatene har vært på en privatadresse i Øverdalen i Rana etter det oppstod brann i en elektrisk ovn i 7-tiden søndag morgen. Brannen var slukket når nødetatene kom frem. To personer tatt... Les mer »
brann hus

800 000 nordmenn har opplevd branntilløp

En av fem nordmenn har opplevd branntilløp, det betyr at 800 000 nordmenn har opplevd dette. – Hvert år dør flere titalls personer i brann, og særlig fra nå frem mot jul... Les mer »
bilbrann

Brann i kjøretøy på Grubhei

Politiet rapporterer at det har fått en melding om en brann i et kjøretøy ved Grubhei i Rana tirsdag i 14-tiden. Nødetater har rykket ut til brannstedet. Det er foreløpig ikke kjent... Les mer »
brann hus

Hold brannøvelse i høstferien

Svært få vet hva de skal gjøre dersom det brenner i boligen. – Hold brannøvelse i høstferien, oppfordrer Tryg Forsikring og Sector Alarm. – Tall fra Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap viser... Les mer »