Bikelane ute med låta «What Do You Want Me To Say»

banditt

På sin nye singel «What Do You Want Me to Say» leverer indierockerne fra Oslo en poplåt med rufsete gitarer. Teksten forteller om desperasjonen i et dysfunksjonelt kjærlighetsforhold i en trang ettromsleilighet.

Lead-gitaren underbygger vokalhooket i refrenget, en hjerteskjærende, sukkersøt melodi som klinger helt riktig til det desperate temaet «What do you want me to say?».

Bikelane leverer en poplåt som kan spille på hjertestrengene til selv den mest lydvare gjennomsnittlige pop-lytter, uten å mangle det minste av dynamikk eller rocketrøkk.

Bikelane er et Oslo-basert band som spiller stilren gitarrock med assosiasjoner til 90- og 00-tallets ikoniske indierock. Bandet balanserer drivende gitarer, frekk bass og fengende vokal på en lekende måte.

Ambisjonene er høye, og høsten 2022 la de releasekonserten til debut-EPen sin til Parkteatret. De gjorde også et uforglemmelig intervju i Natt & Dag med tittelen «Fuck indielista på Spotify».

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.