tui

Suget etter restplasser er enormt – Rhodos er tilbake for fullt

Suget etter restplasser til sol og varme, har ikke blitt noe mindre av det ustabile sommerværet i Norge. – Det er herlig å se at Rhodos allerede er tilbake for fullt og... Les mer »
tui

TUI forbereder gjenåpning av egne hoteller

Mens nordmenn venter på å kunne reise til utlandet igjen forbereder TUI nå sin 10-punkts plan for gjenåpning av sine egne hoteller. Tiltakene vil gjøre det mulig for gjester å nyte ferien... Les mer »
oppskrifter mat

VIDEO: TUI støtter lokale matprodusenter på Kreta

TUI Care Foundation og Futouris avslutter nå et felles bærekraftprosjekt som tar sikte på å gjøre Kreta til en mer bærekraftig matdestinasjon. Prosjektet er en del av TUIs strategi for å støtte... Les mer »
tui

TUI har signert Helsinki-erklæringen for mer bærekraftig reiseliv

TUI har signert Helsinki-erklæringen 2.0 for et mer bærekraftig reiseliv. Det var den finske bransjeforeningen SMAL som lanserte initiativet på årets nordiske reisemesse Matka i Helsinki. Helsinki-erklæringen er et felles initiativ støttet... Les mer »
ferie

Nå får alle Trumf-medlemmer bonus på reiser med TUI

Trumf, Norges største lojalitetsprogram, gir sine 2,2 millioner medlemmer opptil 3% bonusopptjening på alle sine reisekjøp hos TUI. – Avtalen går ut på at alle Trumf-medlemmer som kjøper en reise hos oss... Les mer »
tui

Mentor International og TUI Care Foundation inngår globalt samarbeid

Mer enn 800 studenter i Sverige, Jordan og Tyskland deltar i et globalt mentorprogram for å øke inkludering og sysselsetting. 100 frivillige deltar i prosjektet som skal styrke personlig utvikling og motivasjon.... Les mer »
tui

Tid for årets billigste sydenturer

Skolestart, lavere etterspørsel og høsten kommer snikende – Sensommeren byr på årets laveste ferie priser. Det er mye å spare for reisende som har mulighet til å reise i september og oktober.... Les mer »
tyrkia

Bodøværinger rømmer til sydenvarmen

Færre planla sommerferien i god tid i år, noe som gir et uvanlig rush av reisebestillinger i juli. Reiseselskapet TUI melder om 34 % vekst i feriebestillinger for hele landet, med vekst... Les mer »
tui

TUI fjerner rødt kjøtt fra sine flyvninger

Fra og med 1. juni fases rødt kjøtt ut av menyen på TUIs egne flyvninger. Med rødt kjøtt menes storfekjøtt, svin og lammekjøtt. Initiativet er en del av flere tiltak som iverksettes... Les mer »
tui

TUI åpner 20 nye hoteller i 11 land

TUI gruppen styrker sin posisjon som verdens ledende hotelleier i segmentet ferie- og fritidshoteller. I løpet av de neste ukene vil konsernet åpne mer enn 20 nye hoteller i 11 land, i... Les mer »