Spennende sommeraktiviteter for barn og ungdom i Rana

barn sommer

​Kunne du tenke deg å bruke sommerferien på spennende ekspedisjoner, forskning, lære deg programmering, eller delta på kulturelle aktiviteter?

​Barn og ungdom i Rana kan nå se fram til en sommerferie utenom det vanlige – i positiv forstand. Storforshei barne- og ungdomsskole og Utskarpen barne- og ungdomsskole tilbyr i sommer et variert og spennende sommerskoletilbud for elevene ved sine skoler, opplyser Rana kommune.

Rana kommune har også inngått samarbeid med Vitensenter Nordland, og vil gjennom dette samarbeidet tilby spennende og morsomme aktiviteter for elever ved de sentrumsnære skolene. Hovedmålgruppe er elever som skal begynne i 5.-7. trinn, samt 8.- 10. trinn. Ved Storforshei og Utskarpen gjelder også tilbudet for elever på de lavere trinnene, opplyser kommunen.

– Vi har kapasitet til å ta imot inntil 600 elever, som i løpet av ferieukene får tilbud om å delta på kurs, ekspedisjoner, kulturelle aktiviteter, forskning og mye annen moro. Dersom pågangen blir stor, vil plassene fordeles gjennom loddtrekning. Vi vil også vurdere å øke kapasiteten der det er mulig, sier skolesjef Pål Stian Sjåvik.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.