skogbrann

Stor skogbrannfare i Helgeland

Metrologisk institutt har sendt ut varsel om stor skogbrannfare, på oransje farenivå, for ytre strøk av Helgeland og Sør-Salten. Det anbefales å være forsiktig med bruk av åpen ild, oppfordrer Rana kommune.... Les mer »

Rana kommune får kompensert koronakostnader

Regjeringen foreslår i forbindelse med ny-salderinga av inneværende års budsjett at Rana kommune skal få 23 566 000 kroner som kompensasjon for økte kostnader knyttet til koronapandemien, opplyser kommunen. – Jeg er glad for... Les mer »
vinter vei

Snøbryting i Mo i Rana: Dette kan du gjøre!

Mo i Rana Bydrifts brøytemannskap er klare for nok en vinter. For at de skal få gjort best mulig jobb langs gater og veier, har de noen oppfordringer til innebyggerne, opplyser Rana kommune.... Les mer »

Ny sjef for Rana Byggdrift

Rana Byggdrift KF har ansatt Evy Kathrin Andreassen som ny daglig leder, opplyser Rana kommune. Hun erstatter Steinar Henriksen, som sluttet som daglig leder for Rana Byggdrift den 31. oktober. – Vi... Les mer »

Rana kommunes miljøvernpris 2022 tildeles Vitensenter Nordland

Rana kommunes miljøvernpris 2022 tildeles Vitensenter Nordland. Dette besluttet et enstemmig Utvalg for miljø, plan og ressurs (MPR), opplyser Rana kommune. I begrunnelsen for tildelingen uttaler MPR-utvalget: – Vitensenter Nordland formidler temaene... Les mer »
ferie

Avinor og entreprenørene inviterer flyplass-naboer i Rana til møte

Avinor og entreprenørene Tore Løkke AS og PK Strøm AS inviterer til nabomøte i forbindelse med byggingen av nye Mo i Rana lufthavn. Møtet skal finne sted tirsdag 25. oktober, i auditoriet... Les mer »
abonner

Har svart på nesten 8000 spørsmål for Rana kommune!

Kommune-Kari jobber døgnet rundt, tar aldri fri og har hatt nærmere 5700 samtaler og besvart tusenvis av spørsmål siden hun ble «ansatt» i Rana kommune. For et år siden entret Kommune-Kari, Rana... Les mer »

Rana kommune har vedtatt flere stedsnavn

Rana kommune har nå fattet nedtak om navn på bydel, flere tettsteder, grender og bygdelag, melder kommunen. Kommunestyret har i sak 93/2022 gjort vedtak om navn på bydelen Gruben og flere tettsted, grender... Les mer »
gunnar andreassen

Meld feil til Rana kommune med ny app

Er det hull i asfalten, eller lekker det vann i gata der du bor? Kanskje er et kumlokk på avveier eller en hekk i en hage så høy at det skaper farlige... Les mer »
gunnar andreassen

Vil ha deg med på verdens største dugnad i Rana

Søndag 23. oktober skal TV-aksjonen NRK 2022 gjennomføres. Innsamlingen går til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest, opplyser Rana kommune. –... Les mer »