Rana kommune: Økende gjeld og mindre handlingsrom i budsjettet

Forslaget til budsjett 2024 og økonomiplan 2024-2027 for Rana kommune legger til rette for fortsatt å levere gode tjenester til innbyggerne. Men rådmann Robert Pettersen varsler at det må endringer til for... Les mer »
skatt

Rana kommune: Presenterer forslag til budsjett og økonomiplan

Tirsdag 7. november skal rådmann Robert Pettersen presentere sitt forslag til budsjett for 2024 og økonomiplan for perioden 2024 – 2027, opplyser Rana kommune. Dette skjer først i kommunstyret og deretter i... Les mer »
penger

Politikerne i Rana kommune økte lønnen til seg selv: – Kan være ulovlig

Etter at politikerne sjølv økte lønnen sin må kommunen ut med dobbelt så mye penger. Nå viser det seg at de neppe hadde lov til å gjøre det, opplyser NRK. Samme dag... Les mer »
mo i rana

Rana kommune tildelt byggeskikkpris for to bygg

MPR-utvalget har tildelt byggeskikkprisen 2023 til Båsmo barneskole og Gruben barneskole. Dette ble vedtatt under MPR-utvalgets møte i forrige uke, opplyser Rana kommune. – Begge prosjektene er helt i tråd med statuttene... Les mer »

Rana kommune: Varsel om oppstart av planarbeid for Saltfjellveien 2 og 6

Planforslaget går ut på å legge til rette for etablering av lagerbygninger med enhetslager for salg og utleie til næringsliv og private, opplyser Rana kommune. Planområdet ligger på Selfors, nordøst for Mo... Les mer »
lade elbil

Rana kommune: Smartpark+ snart historie

Smartpark+ blir nå historie og kan ikke fylles opp etter 31.12.2023, opplyser Rana kommune. Det vil fortsatt være mulig å benytte smartparkene som er i bruk, men de vil kun fungere til... Les mer »

Rana kommune inviterer til plan- og byggesaksdag

Fjorårets plan- og byggesaksdag ble en stor suksess, med mange deltakere fra både kommunen og næringslivet, opplyser Rana kommune. – I år har vi invitert Ranaregionen Næringsforening til å arrangere den sammen med... Les mer »
vannmelon

Rana kommune: Søk tilskudd til inkludering av barn og unge 2024

Nå er muligheten for offentlige instanser, frivillige organisasjoner og private aktører til å søke tilskudd til inkludering av barn og unge for 2024 lyst ut, opplyser Rana kommune. Offentlige instanser, frivillige organisasjoner... Les mer »
gunnar andreassen

Ordfører og varaordfører i Rana er klare

Ranaposten.no publiserte nylig nyheten om valgresultatet for Rana kommune. Rana Arbeiderparti og Rana Høyre har inngått et valgteknisk samarbeid for de neste fire årene. Og nå er fordelingen av toppvervene i kommunen... Les mer »
gunnar andreassen

Kommunevalget i Rana 2023: Her er tallene

Det er 20 905 personer med stemmerett i Rana. 58,7 % av dem stemte under kommunevalget, og nå er 100% av stemmene opptelt. Her er valgresultatet for Rana kommune: Arbeiderpartiet: 33% Høyre: 17,1% Senterpartiet: 12,5% INP: 11,4% Rødt:... Les mer »