frykt redsel

Koronasmitte ved barneskole i Rana

En elev ved Selfors barneskole i Rana er koronasmittet. Smitten gjør det nødvendig å ta ut elever og ansatte ved tredje trinn, opplyser Rana kommune. Disse er kontaktet av smittesporingsteamet, og skal... Les mer »
telenor

​Idrettstilbud skal hindre korona-frafall

Nærmere 90.000 gutter og jenter i alderen 8-12 år får idrettstilbud gjennom Telenors samarbeid med Skiforbundet og Fotballforbundet i sommer- og vinterhalvåret. Dette er et viktig tiltak for å utvikle idrettsferdigheter, og... Les mer »
skole universitet

LESERINNLEGG: Gratulerer med en annerledes første skoledag

Det siste året har vært preget av koronapandemi og ført oss i en situasjon vi aldri før har vært i. Det siste året vil prege slutten av året og det kommende. Av... Les mer »
gutt deprimert

LESERINNLEGG: Mer penger til kampen mot vold og overgrep mot barn

For Fremskrittspartiet er det viktig at alle barn i Norge får en trygg og god oppvekst. Vold og overgrep mot barn er et alvorlig samfunnsproblem, og har store konsekvenser for den enkelte, og... Les mer »
handeland

LEGO og Nintendo presenterer en helt ny LEGO Super Mario-verden

I dag lanserte LEGO et helt produktsortiment de har utviklet til sin LEGO Super Mario opplevelse. Fans kan utvide LEGO Super Mario produktene som ble lansert i april, med en helt ny... Les mer »
lego

LEGO Technic lanserer råstlilig Lamborghini bil

I dag viser LEGO Group og Automobil Lamborghini frem den etterlengtede LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 i sitt opprinnelige design.  Lanseringen inneholder all spenningen, alle følelsene og forventningene som ved en normal... Les mer »
bodø 17 mai

LESERINNLEGG: 17. mai er barnas dag!

Landet har stått på vent siden mars da de mest inngripende tiltakene i fredstidstid ble iverksatt. mars. Tiltakene har vært mange og noe de aller fleste ville vært foruten. Av Stortingsrepresentant Silje... Les mer »
pickatale

Eksplosiv vekst i nedlasting av lese- og lydbokapp for barn

Som en følge av stengte skoler og barnehager, opplever selskapet Pickatale en kraftig økning i nedlasting av deres lese- og lydbokapp. – Vi har siden lansering hatt en jevn økning i installasjoner,... Les mer »
sykkel

Kirkens Bymisjon ber om korona-krisepakke for barn i fattigdom

Regjeringen har ingen egen økonomisk krisepakke for lavinntektsfamilier. Kirkens Bymisjon er bekymret for de nesten 111.000 barna som nå går en ekstra vanskelig tid i møte. – Regjeringen ser ikke hva som står... Les mer »
musikk party

Koronapandemien: MGPjr utsettes til høsten

NRK har besluttet å utsette MGPjr-finalen til høsten på grunn av koronapandemien. Det jobbes med en ny dato. – Vi vet at mange tusen barn og voksne gledet seg til å være til... Les mer »