vannmelon

Dette er det viktigste når vi reiser med barn

Tickets Kantar SIFO-undersøkelse viser at foreldre som reiser med barn prioriterer barnevennlig hotell, direktefly til reisemålet og et bredt utvalg av barnevennlige aktiviteter. I motsetning til andre typer reisende kommer prisnivået kun... Les mer »
ofg

Oppfordrer til sunn påskekos

For mange starter påskeferien denne helgen og mange små gleder seg til påskeegg med søte saker. Holder du igjen en stund til eller er det fulle egg til hele familien allerede nå?... Les mer »
Synsinformasjon

Barns syn er det offentliges ansvar

Ni av ti nordmenn stiller seg positive til offentlig finansiering av synsundersøkelser for barn under 18 år, viser ny kartlegging. I fjor ble det innført et offentlig tilskudd som dekker deler av... Les mer »
natur sommer barn

Rekordstor interesse for tilskuddsordning som sikrer kulturaktiviteter for barn og unge

Kulturdepartementets tilskuddsordning «Inkludering i kulturliv» tiltrekker seg stadig flere søkere. I år kom det inn søknader for nær 38 millioner kroner. ilskuddsordningen «Inkludering i kulturliv» ble lansert høsten 2020 for å sikre... Les mer »
tv2

Katrine Moholt leder nytt TV 2-program om barneoppdragelse

Finnes det en riktig måte å oppdra barn på? Det skal vi prøve å finne ut mer om i et helt nytt TV 2-program, som Katrine Moholt blir programleder for. Nå søker hun... Les mer »
handeland

To av tre barn vil ha leker som viser ekte følelser

En ny stor undersøkelse utført på vegne av LEGO hos barn belyser betydningen vennskap har for barns velvære i tidlig barndom og avslører følgende:  To av tre barn (68%) ønsker å se... Les mer »
kino

Støtte til samisk filmdubbing og lyttegamme

Sametingsrådet har bevilget støtte til to spennende samiske kulturprosjekter. Sametinget har bevilget 200 000 kroner til Internasjonalt Samisk Filminstitutt – ISFI. Midlene skal gå til dubbing av den nye animasjonsfilmen av Torbjørn Egners klassiker,... Les mer »
nfk

180 000 folkehelsekroner til Træna

Gjennom et folkehelseprosjekt ønsker Træna kommune å styrke tilhørigheten, identiteten, deltakelsen og tryggheten til barn og unge. Nordland fylkeskommune støtter tiltaket med 180 000 kroner. Træna kommune arbeider systematisk med å styrke og... Les mer »
Blå Kors

Royalt førjulstreff på Blå Kors barnas stasjon

Blå Kors barnas stasjon på Alna fikk storfint besøk av kronprinsparet onsdag. Mette-Marit og Haakon fikk se nærmere på aktivitetene som tilbys. Det er ikke hver dag at Blå Kors barnas stasjon... Les mer »
julemat

Flest kvinner dropper alkohol foran barna

Annenhver kvinne lar være å drikke alkohol når de feirer jul med barn. – Snakk sammen og bli enige om alkohol før julemiddagen, oppfordrer Ragnhild Kaski, generalsekretær i Av-og-til. I en ny... Les mer »