utdanning

Vil inkludere elever fra privatskoler i velferdstiltak i Nordland

Nordland KrF vil inkludere elever fra private videregående skoler i fylkeskommunens velferdstiltak. Gruppeleder i Nordland KrF, Linda Helen Haukland, fremmer sammen med leder for Nordland KrF, Dagfinn Arntsen, et forslag i fylkestinget... Les mer »
hillandknowlton

Rana Makerspace fra Mo i Rana i skandinavisk finale i FIRST LEGO League

I helgen gikk Rana Makerspace fra Mo i Rana helt til topps i den regionale finalen i teknologi- og kunnskapskonkurransen FIRST LEGO League. Nå er Rana Makerspace klare for å konkurrere i... Les mer »
vannmelon

Rana kommune: Søk tilskudd til inkludering av barn og unge 2024

Nå er muligheten for offentlige instanser, frivillige organisasjoner og private aktører til å søke tilskudd til inkludering av barn og unge for 2024 lyst ut, opplyser Rana kommune. Offentlige instanser, frivillige organisasjoner... Les mer »
læring lærer klasse

Mosjøen: Temakveld med Mobbeombudet i Nordland

Det skal arrangeres en temakveld «Sammen for et godt oppvekstmiljø» med Mobbeombudet i Nordland 4. oktober i Mosjøen. Arrangementer går av stabelen onsdag 4. oktober kl 18:00 – 19:30 i Mosjøen kulturhus,... Les mer »
buss

Nå får du flere fleksible billettyper til buss i Nordland

Nordland fylkeskommune innfører nye periodebilletter, 24-timers, 3-dagers og 7-dagers billetter. I tillegg får du nå kjøpe ungdomskort og Travel Pass Nordland – alt i appen Reis. De nye billettene, spesielt 7-dagersbilletten er... Les mer »
fotball kunstgress

Vil bruke 2,3 millioner på barn og unge i idretten i Nordland

Fylkesrådet vil sette av 2,3 millioner kroner for at alle barn og unge skal få delta i idrett. – Vi ønsker at alle barn og unge skal kunne være med på viktige sosiale arenaer... Les mer »
nfk

Utvider aldersgrensen for ungdomskort i Nordland

Fylkesrådet vil utvide grensen for månedskort for ungdom på buss og hurtigbåt til og med det året de fyller 25. I dag er grensen 19 år. Målet er at utvidelsen på 6... Les mer »
nfk

Brønnøy kommune er Årets miljøkommune 2022

Ungdommens fylkesråd i Nordland deler hvert år ut prisen til en kommune som har jobbet ekstra godt for å ta vare på naturen  i sitt nærområde, tatt hensyn til klima og involvert  lokalbefolkningen i... Les mer »
natur sommer barn

Rekordstor interesse for tilskuddsordning som sikrer kulturaktiviteter for barn og unge

Kulturdepartementets tilskuddsordning «Inkludering i kulturliv» tiltrekker seg stadig flere søkere. I år kom det inn søknader for nær 38 millioner kroner. ilskuddsordningen «Inkludering i kulturliv» ble lansert høsten 2020 for å sikre... Les mer »
nfk

180 000 folkehelsekroner til Træna

Gjennom et folkehelseprosjekt ønsker Træna kommune å styrke tilhørigheten, identiteten, deltakelsen og tryggheten til barn og unge. Nordland fylkeskommune støtter tiltaket med 180 000 kroner. Træna kommune arbeider systematisk med å styrke og... Les mer »