Snart kommer denne nye Dr. Oetker-pizzaen i Bodø-butikkene

spicy rustica

Store frossenpizza er svært populært, og som en konsekvens av dette lanserte Dr. Oetker sine Rustica-produkter i 2014. Rustica er en norsk produkt-ide, og har sitt utspring i nordmenns spisevaner av frossenpizza.

Siden lanseringen høsten 2014 har Rustica opparbeidet seg en markedsandel på 24% i segmentet for tykk-bunnet pizza, og er vekstvinneren i dette segmentet. Nå er det altså duket for en femte smaksvariant i produktserien Rustica, som nærmer seg to millioner solgte enheter i året.

I uke 8 2018 lanseres en helt ny southern-inspirert Rustica – Rustica Spicy Chicken. Her er tomatsausen byttet ut med en krydret barbecue-saus, som gir pizzaen litt ekstra piff og smak!

Som navnet tilsier er Spicy Chicken toppet med marinert kyllingfilet, rødløk og rød jalapeño.

Pizza med kylling er ikke noe nytt, men det er kun Dr. Oetker sin egen Ristorante Pollo som har overlevd i frysedisken de siste årene. At Dr. Oetker nå prøver ut denne toppingen på en Rustica, er fordi kyllingfilet fortsatt er ettertraktet av en stor kundegruppe.

«Vi vet at Rustica selger godt på grunn av den sprø pizzabunnen og gode smaker. Rustica treffer også jevnere mellom kvinner og menn enn våre konkurrenter. Derfor tror vi at Spicy Chicken blir godt mottatt, og klarer å etablere seg som en kylling-variant i butikken fremover», sier Brand Manager Even Brandeggen.

Rustica Spicy Chicken vil være tilgjengelig i Meny, Eurospar, Kiwi og Bunnpris, OBS, Mega og Extra fra uke 8 2018.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.