ANNONSE: Rekker du fortsatt å få nytt kjøkken på plass før jul?

Å planlegge, bestille og få installert et nytt kjøkken kan ta sin tid, og det er like greit å bruke tid på at resultatet virkelig blir slik det er tenkt. Likevel er det noen ganger det bare er greit å prøve å få det unnagjort så raskt som mulig. Hvor raskt er det egentlig mulig å få på plass et helt nytt kjøkken? Vi tar utgangspunkt i en av de større kjøkkenleverandørene – AUBO som har Montér som forhandler i Norge.

Det er kompleksitet og skreddersøm som tar tid

Alle kjøkken er unike, og derfor finnes det heller ikke noe helt eksakt svar på hvor lang tid det tar å installere et nytt kjøkken. På en liten hybel er det til og med mulig å bare trille inn et ferdig minikjøkken, med integrert kjøleskap og kokeplater – og koble til strøm, vann og avløp. Det er gjort på et par timer med hjelp fra rørleggeren.

De store kjøkkenleverandørene har heldigvis også mye standardvarer på lager, for eksempel lagerfører Aubo det meste av sortimentet sitt. Det er smart å gå igjennom dette med forhandleren hvis du har dårlig tid, slik at du unngår eventuell venting på spesialvarer.

I mange tilfeller er det særlig benkeplater som må skreddersys. Disse kan ikke kappes på stedet, og underlimt vask må også monteres på plass i forkant. Samtidig er det mulig å påvirke dette ved å ikke gjøre kjøkkendesignet unødvendig komplekst.

Håndverkerne er avgjørende

Det er noen som mener at du kan få maksimalt to av tre samtidig av kvalitet, lav pris og rask levering. Det kan være noe sannhet i det, og hvis rask montering er viktig må du være klar til å betale håndverkere for å gjøre jobben så raskt som mulig. Når delene til kjøkkenet er trygt på plass, og forhandleren har koordinert med rørlegger og elektriker, tar det ikke lang tid å montere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten