ANNONSE: På tide med nye fritidssko? Dette bør du se etter

Fritidssko og tursko kommer i mange ulike varianter og til forskjellige formål. Noen har tykkere såle for å tåle mer, mens andre har god pusteevne og føles lette på foten. Hvor og... Les mer »

ANNONSE: Opsjoner: en fleksibel investering

Opsjoner er et finansielt instrument som gir investorer muligheten til å kjøpe eller selge en underliggende eiendel til en bestemt pris innen en gitt tidsramme. Med sin fleksibilitet og potensielle avkastning har... Les mer »

ANNONSE: Det viktigste å tenke på ved oppussing

Det er mange ting å tenke på og mange hensyn å ta når man skal pusse opp hjemmet, og det krever mye tenking og planlegging. Man starter kanskje med å bestemme seg... Les mer »

ANNONSE: Økende interesse for aksjer i Norge

Nordmenn investerer rekordmye i fond og aksjer. I 2019 hadde nordmenn investert mer enn 55 milliarder kroner i aksjefond. Likevel har ikke alle hatt like stor suksess. Det er ekstremt enkelt å... Les mer »

ANNONSE: Nordmenn er på europatoppen i private lån- slik søker du om forbrukslån

Forbrukslån har blitt veldig populære den siste tiden, og det er utrolig mange som velger å søke forbrukslån for å kunne finansiere enkelte kjøp. Forbrukslån skiller seg ut fra mange andre lån... Les mer »

ANNONSE: Tre ting som kan skiftes ut når du pusser opp

Tenker du å pusse opp huset ditt. Er bygget gammelt kan det være lurt å pusse opp. Å få hjemmet ditt i en moderne tilstand, øker verdien på hjemmet ditt, samt gjør... Les mer »

ANNONSE: Start nyåret med et nytt og velgjennomtenkt budsjett

Å starte nyåret med et godt og gjennomtenkt budsjett kan gjøre enorme forskjeller for året som kommer. Et budsjett kan være godt for få kontroll på egen økonomi, men det kan også... Les mer »

ANNONSE: Nå ut til flere med en nettbutikk for din bedrift

Dersom du eier eller jobber i en bedrift som driver med salg av varer eller tjenester, er en nettbutikk en nødvendighet. Selv for bedrifter som har en mer fysisk tilnærming kan gagne... Les mer »

ANNONSE: Hit reiser nordmenn på ferie i julen

Det er mange ting som splitter oss nordmenn i juletidene. Mange har sterke meninger om det skal spises ribbe eller pinnekjøtt på julaften, om man skal drikke rød eller brun juleburs i... Les mer »

ANNONSE: 3 Grunner til at du bør begynne å jogge i høst

Annonse: Det å bevege oss er noe som er sunt for både kropp og sjel, men det å motivere seg selv til å jogge er kanskje ikke det aller enkleste i en... Les mer »