energi strøm

ANNONSE: Nylige utviklinger innen havvind-økonomien

Per i dag har Norge ingen forsprang innen havvind-teknologi. Selv om vi kanskje merker at flere vindmøller dukker opp er det ingen store sprang innen havvind her til lands, men i det... Les mer »

ANNONSE: Kontorarbeid kan føre til ryggproblemer hos mange, disse tipsene kan hjelpe

Dersom du har en typisk 8 til 4 jobb sitter du sannsynligvis mye ved en pult foran datamaskinen. Dette kan medføre skader på kroppen, og dersom du ikke behandler de riktig kan... Les mer »

ANNONSE: Aksjemarkedet for deg

Hvem har vel ikke hørt at det å ha mye penger på konto er dumt, faktisk er det en av de dårligste investeringene som du gjør. Renter fra banken gjør at du... Les mer »

ANNONSE: Nå begynner flere menn å tenke på velvære!

Annonse: I lang tid har velvære som hudpleie, hårpleie og spafølelsen noe som flest kvinner bruker tid på, men nå er også mennene interessert. Det er blitt mer og mer normalt for... Les mer »

ANNONSE: Psykologien bak gambling

Gambling er ikke bare lek og moro, det er også en grunn til at vi synes det er så gøy. Vi ønsker å dele med deg hva som skjer i vår kropp... Les mer »

ANNONSE: Nordmenn investerer grønt, og slik bidrar Mo i Rana til det grønne skiftet

Hvis det er to ting som har blitt særlig populært de siste dekadene, så er det grønn energi og investering. De to har blitt satt såpass på dagsorden at det gir god... Les mer »

ANNONSE: Hvordan øke bevisstheten rundt din merkevare

For at din bedrift skal nå sitt fulle potensiale, er det viktig å vite hvordan du øker bevisstheten og synligheten rundt og av din merkevare. Selv små bedrifter kan få mer anerkjennelse... Les mer »

ANNONSE: Nordmenn invester som aldri før, men hva invester de i?

Juli i år markerte det femte kvartalet på rad med økning i antall aksjeeiere i Norge. I følge Verdipapirfondenes forening meldes det om fondssparere som har kjøpt aksjefond for 19 milliarder kroner... Les mer »

ANNONSE: Shoppingtallene på det laveste siden desember 2020

August måned var den tredje måneden på rad med shopping-nedgang, denne gangen viste tallene en nedgang på 3,8 prosent. I august falt detaljhandelen med 3,8 prosent, et større fall har vi ikke... Les mer »

ANNONSE: Nordmenn handler mer brukte møbler enn noen gang før

I løpet av pandemien har nordmenn handlet mere møbler på nett enn vi noen gang har gjort før. Vi har brukt mere tid i hjemmet de siste månedene og det har ført... Les mer »