Nytt politisk parti i Norge etablert: Folkealliansen

folkealliansen

Folkealliansen, det nye politiske alternativet for Norge ble nylig stiftet på et stiftelsesmøte og registrert i Brønnøysundregisteret i dag. Folkealliansener et tverrpolitisk parti som ikke kan plasseres politisk i henhold til den tradisjonelle blokktenkingen.

Det nyetablerte partiet vil bruke sosialisme der det er fornuftig og tenke i retning av kapitalisme der dette er fornuftig samt unngå ytterpunktene til venstre og høyre i politikken.

– Vi trenger en folkelig alliansesom tar folketpa alvor. Vi er en gjeng helt vanlige folk som har sett oss lei av hvordan ting blir styrt av våre politikere i dag. Folkealliansen setter ærlighet og redelighet i politikken høyt! Vi er lei av politikere som ikke har respekt for folket og bare tenker på egne lønninger, pensjoner og gode etterlønnsordninger, sier partileder Per-Christian Stenvaag.

Partiet har flere flaggsaker som ja til norsk suverenitet, nei til arbeidsinnvandring, nei til sentralisering av politet og helsevesen, lavere skatter og avgifter samt nei til bompenger.

Folkealliansen vil nå begynne å jobbe med å samle inn underskrifter slik at partiet kan være med i Kommune og fylkestingsvalget i 2019 og Stortingsvalget i 2021. Folkealliansen har som mål å stille lister ved fylkestingsvalget i alle fylker og i mange kommuner i 2019.

Det vil om kort tid også være etablert fylkeslag i alle fylker, ifølge Per-Christian Stenvaag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.