ANNONSE: Hvordan øke bevisstheten rundt din merkevare

For at din bedrift skal nå sitt fulle potensiale, er det viktig å vite hvordan du øker bevisstheten og synligheten rundt og av din merkevare. Selv små bedrifter kan få mer anerkjennelse... Les mer »

ANNONSE: Nordmenn invester som aldri før, men hva invester de i?

Juli i år markerte det femte kvartalet på rad med økning i antall aksjeeiere i Norge. I følge Verdipapirfondenes forening meldes det om fondssparere som har kjøpt aksjefond for 19 milliarder kroner... Les mer »

ANNONSE: Shoppingtallene på det laveste siden desember 2020

August måned var den tredje måneden på rad med shopping-nedgang, denne gangen viste tallene en nedgang på 3,8 prosent. I august falt detaljhandelen med 3,8 prosent, et større fall har vi ikke... Les mer »

ANNONSE: Nordmenn handler mer brukte møbler enn noen gang før

I løpet av pandemien har nordmenn handlet mere møbler på nett enn vi noen gang har gjort før. Vi har brukt mere tid i hjemmet de siste månedene og det har ført... Les mer »

ANNONSE: Er slankeoperasjon trygt?

Nei, Ingen operasjoner kan være helt trygge. Der sa vi det. Hver operasjon, spesielt de store, medfører visse risikoer, for tross alt snakker vi om iboende medisinske prosedyrer og i mange tilfeller... Les mer »

ANNONSE: Slik har Covid-19 påvirket vårt syn på teknologi

Det er ingen tvil om at pandemien har satt en stopper for mange planer og muligheter siden dens utbrudd i Norge, mars 2020. Flere har blitt tvunget hjem fra jobb og skole,... Les mer »

ANNONSE: Hvorfor anses Norge fortsatt å være blant de ledende innen dagens teknologisk utvikling?

De nordiske landene, og spesielt Norge, representerer noe interessant i Europa. Dette er små nasjoner, med kun 4 % av den totale befolkningen, men står for så mye som 17 % av... Les mer »

ANNONSE: Er dette fremtidens løsning for pakking og plassering?

Annonse: Det finnes både en og to filmer som forteller oss at robotene tar over verden. Mange har diskutert hvorvidt vi kommer til å miste jobbene våre fordi industrirobotene vil gjøre det... Les mer »

ANNONSE: Slik kommer du i gang med aksjehandel

Den siste tiden blir flere og flere interessert i å handle aksjer. Det er en god måte å få en bedre forståelse for den internasjonale økonomien på, og en start på en... Les mer »

ANNONSE: Nå kan du sende post til Europa trygt og billig

Det hender stadig at man skal sende et brev eller en pakke, for eksempel til familiemedlemmer eller venner som bor på andre steder. I det siste opplever mange vanskeligheter ved dette, enten... Les mer »