ANNONSE: Personlige halsbånd til din beste venn

Etter en lang arbeidsdag kan du bare ha behov for å komme hjem og slenge bena på bordet, men så er det alltid en som kan få humør og energinivå på topp... Les mer »

ANNONSE: Julegensere har blitt populære

Denne artikkelen er sponset. Kultur er noe som føles litt ubegripelig på en måte, for hva er egentlig kultur? For mange er det vanskelig å definere, men kanskje er kultur det som... Les mer »

ANNONSE: Hva vi har lært etter koronaåret 2020

Etter langt over et år med verdensomspennende pandemi, er det mange som er både slitne og lei. Det har vært et belastende og tungt år for mange av oss, både for menneskene... Les mer »

ANNONSE: Hvem vinner Eurovision 2021?

Årets Melodi Grand Prix finner sted i Amsterdam, og varer fra den 18. mai til den 22. mai. Totalt 39 artister og sanggrupper deltar i årets konkurranse, og kjemper om førsteplassen. For... Les mer »

ANNONSE: Bensinkort – kredittkort med drivstoffrabatt, lønner det seg?

Annonse: Det er flere populære kredittkort på markedet som lokker med at de gir deg rabatt når du handler på bensinstasjonene. Forutsetningen er at du betaler med det aktuelle kortet. Rabattene per... Les mer »

ANNONSE: Nyt livet med ny bil

Det kan være mange grunner til at man ønsker seg en ny bil. Men uansett hvilken grunn som ligger bak valget, så er det ingen tvil om at det å få en... Les mer »

ANNONSE: Hvor høy er renten på forbrukslånet sammenlignet med andre lån?

Et forbrukslån er kjent for å ha høy rente. Hvilken rente du får tilbud om varierer også i stor grad fra bank til bank. Hva avgjør egentlig hvilken rente du får tilbud... Les mer »

ANNONSE: Velg riktig bæremeis

Når man plutselig får et lite barn i familien, kan det for mange føles som at mulighetene for å gå på tur blir mindre. Men selv om det selvsagt er litt mer... Les mer »

ANNONSE: Spill som medisin

De fleste får forskjellige traumer når de mister noen de er glad i, eller ved langvarig sykdom og isolasjon. Undersøkelser viser at spill er den beste medisinen. I stunder der man tvinges... Les mer »

ANNONSE: Utforsk Helgelandskysten i leiebil med Mo i Rana som utgangspunkt

Annonse: Har du planer om å oppleve den eventyrlige Helgelandskysten? Mo i Rana er et sentralt og velegnet utgangspunkt for en liten Norgesferie i dette området. Mange velger å ta seg til... Les mer »