PODCAST: NAF-senteret i Bodø trenger flere bilteknikere

naf bodø

Det er mange yrker i vekstbransjer det tidvis kan vøre vanskelig å skaffe nok arbeidstakere til, andre yrker har vanskeligheter med å skaffe seg folk grunnet manglende utdanning, mange ledige stillinger over tid, eller lokale forhold.

Etter det Bodøposten.no kjenner til har NAF i Bodø i lengre tid vært på jakt etter bilteknikere som kan utføre EU-kontroller, NAF-tester og lignende. Bodøposten.no intervjuet nylig senterleder Willy Vindvik Hanssen til vår podcast.

– Vi er alltid på jakt etter folk, og vi ønsker oss ihvertfall en tekniker til som kan brukes på PKK og de andre testene, sier Hanssen.

NAF-senteret i Bodø utfører grundige tester om du skal kjøpe eller selge bil eller om garantien går mot slutten. NAF-senteret utfører også EU-kontroller.

De som ønsker å søke jobb på NAF-senteret i Bodø kan gå inn på naf.no for å finne kontaktinformasjon eller besøke NAF-senteret som ligger på Stormyra.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.