israel ap

LESERINNLEGG: Krigsforbrytelser rettferdiggjøres med løgn

Vi vet ikke hva professor Thorolf Rafto ville ha sagt om tildelingen av årets Raftopris til den palestinsk-arabiske organisasjonen Defence for Children International. Av: dr. Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot antisemittisme. Han satte seg... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Hvem fortjener vår tillit?

Ikke siden den annen intifada for 20 år siden har intensiteten i terror mot Israels befolkning vært større enn nå. Hver dag rapporteres det som angrep om koster menneskeliv. Av: dr. Michal Rachel... Les mer »
nfk

Gratulerer til Freyr!

– Det er strålende at Freyr har fått et tilskudd på 100 millioner euro fra EU for å støtte utviklingen av FREYRs Giga Arctic-prosjekt i Norge. Fylkesrådet vil fortsette arbeidet opp mot... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: EU forkaster Oslo-avtalene og fredsprosessen

Den tyske EU-sendemannen til de palestinske selvstyreområdene, Sven Kühn von Burgsdorff, gjorde seg bemerket forleden da han i egenskap av EUs stedlige representant under et besøk i Samaria uttalte: «Det finnes ikke noe slikt som... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Europa sitter fast i sin egen politiske hengemyr

En sak som i mars ble grundig fortiet av norske medier, var at EUs utenrikskommisar og visepresident i Europakommisjonen, den spanske sosialisten Josep Borrell, etter en telefonsamtale med Israels utenriksminister, Eli Cohen, ble erklært... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Hva kunne vi få utrettet sammen?

Oslo-symposiet som ble holdt i april, ble innledet av Israels ambassadør Avi Nir-Feldklein som blant annet sa om forholdet mellom Israel og Norge at «Norge klarer seg godt uten Israel, og Israel klarer seg... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Utenriksministeren har fått marsjordre fra FN

En av FN-systemets mest ytterliggående antisemitter, Francesca Albanese, som er FNs «spesialrapportør for menneskerettighetssituasjonen i okkuperte palestinske områder,» har nylig sendt brev til Norges utenriksminister hvor hun anklager Norge for kategorisk å «nekte å treffe tiltak nedfelt... Les mer »
lysstoffrør

Nytt EU-direktiv: Lysstoffrør i Norge må fjernes

Nelfo, Elektroforeningen EFO og Lyskultur har estimert at det i dag er installert rundt 10 millioner operative lysstoffrørarmaturer i Norges land, disse vil gå i svart om det ikke reageres omgående, melder... Les mer »
egg

Vil ha tilpasning til EU-forordning om holdbarhetsmerking av egg

Helse- og omsorgsministeren og landbruks- og matministeren vil ha en tilpasning til EU-forordning om holdbarhetsmerking av egg i Norge. Regelen om at holdbarhetsdatoen for egg maksimalt kan være på 28 dager er... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: EU opptrer hensynsløst overfor Israel

Samtidig med at israelske myndigheter stilles overfor nye alvorlige trusler fra fremmedfinansiert terror innenfor sine grenser, har politikerne i EU på ny satt internasjonal rett til side og blandet seg inn i landets indre anliggender. Av:... Les mer »