fartsgrense

Elbil-interessen synker – NAF mener avgiftene har skylda

Nå sier 42 prosent at deres neste bil blir en elbil. Samme tall for et halvt år siden var 54 prosent. – Regjeringen må stoppe avgiftsveksten for elbiler om de vil ha... Les mer »
naf

Nytt EU-krav kan gi færre ladere i distriktene

Både EU og regjeringen planlegger et krav om ettermontering av kortleser på alle ladestasjoner. – Med en regning på en halv million kroner per ladepunkt frykter vi at ladeplasser i distriktene kan... Les mer »
vinter trafikk vei

– Matvarene på vei til butikken kan ikke ha hjemmekontor

Uken har vært preget av store mengder snøfall og kaos i trafikken. – Når politiet ber privatpersoner vurdere om de kan bli hjemme, synes vi det er merkelig at NAF går løs... Les mer »
fartsgrense

Vektfelle for familie-elbilene

Flere av elbil-storselgerne er godkjent med lav nyttelast. – Det betyr at selv om bilen er romslig, er det begrenset hva du kan ha med av bagasje på familiens ferietur, sier Nils... Les mer »
naf

Pakk riktig for en trygg og god juleutflukt

For mange er juleferien synonymt med å dra til nære og kjære. Følger du NAFs pakkeråd kommer du vel frem – samtidig som sikkerheten økes. Gaver, ski, skisko og staver. I tillegg... Les mer »
lade elbil

Snart slutt på avgiftsrabatt for ladbare hybrider

Regjeringen og SV er enige om å fase ut avgiftsrabatten ladbare hybridbiler har hatt til nå. For en typisk ladbar hybrid utgjør rabatten nesten 34 000 kroner i avgifter. – Tonedøvt og kommer... Les mer »
vinter trafikk

Slik kommer du deg trygt frem på glatta

Glatte veier preger store deler av landet. Da er det viktig å følge godt med og ta høyde for det glatte føret. – Det viktigste du gjør er å tilpasse farten etter... Les mer »
naf

NAF-magasinet Motor kårer årets beste bilkjøp: Vinneren er en overraskelse

Hvert år kårer NAF-magasinet Motor årets beste bilkjøp. Årets vinner er BMW i4 eDrive40. – Dette er nok overraskende for mange, men bilen skårer godt på alle kriteriene juryen dømmer utfra, sier... Les mer »
vinter trafikk

Demp belysningen i mørketiden

NAF anbefaler bileierne å skru ned lysstyrken på skjermene inne i bilen nå i mørketiden. – Mye lys inne i bilen kan gi deg dårligere nattsyn, advarer Jan Harry Svendsen, rådgiver i... Les mer »
naf

Disket i dekktest, lover å rydde opp

I Motors store dekktest av vinterdekk til SUVer ble Falkens piggdekk diskvalifisert. Testen viser også at det er store forskjeller mellom de beste og dårligste dekkene. NAF anbefaler at man velger dekk... Les mer »