naf

NAF-magasinet Motor kårer årets beste bilkjøp: Vinneren er en overraskelse

Hvert år kårer NAF-magasinet Motor årets beste bilkjøp. Årets vinner er BMW i4 eDrive40. – Dette er nok overraskende for mange, men bilen skårer godt på alle kriteriene juryen dømmer utfra, sier... Les mer »
vinter trafikk

Demp belysningen i mørketiden

NAF anbefaler bileierne å skru ned lysstyrken på skjermene inne i bilen nå i mørketiden. – Mye lys inne i bilen kan gi deg dårligere nattsyn, advarer Jan Harry Svendsen, rådgiver i... Les mer »
naf

Disket i dekktest, lover å rydde opp

I Motors store dekktest av vinterdekk til SUVer ble Falkens piggdekk diskvalifisert. Testen viser også at det er store forskjeller mellom de beste og dårligste dekkene. NAF anbefaler at man velger dekk... Les mer »
naf

Høstferie: Lad opp det lille batteriet i elbilen før du drar til fjells

Startvansker er den hyppigste årsaken til at NAFs bilbergere må rykke ut, også til elbiler. – Det lille batteriet i elbilen må også være i toppform for en god høstferie-tur, sier Nils... Les mer »
naf

Lav høstsol og skitten frontrute er en farlig kombinasjon

Sola går lavt nå om høsten, og er frontruten din skitten ser du dårligere enn du bør. – Du oppdager ikke hvor skitten frontruten er før sola skinner rett inn. Ta en... Les mer »
naf

Lav kjennskap til hvor mye bagasje du kan pakke i feriebilen

En av tre kjenner verken til taklast, nyttelast eller hvor tung tilhenger bilen kan trekke. Dette viser en fersk undersøkelse Norstat har gjennomført for NAF. Det er viktig å kjenne til bilens... Les mer »
naf

Skikk og bruk på ladestasjonene er viktigere enn noensinne

Sommeren er høysesong for hurtiglading, og da blir det ofte ladekøer. – Ta hensyn til hverandre og ikke lad bilen for lenge, sier Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i NAF. Fra 1. juli... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Komiker fra Nordland vitser om NAF og bompenger

Podcaster og journalist Gunnar Andreassen har stand-up komiker Martin Soulimani fra Bodø i Nordland i studio for en ny podcast. Denne ganger er Pride-terroren og bompenger i bilferien emner. Få mer ut... Les mer »
tesla

Ny NAF-undersøkelse: Fire av ti ønsker å lade på en feriedestinasjon

Det er mange som ser nytten av å lade opp bilen samtidig som de gjør noe annet. – Enten du går en tur i fjellet, handler eller sover på et hotell er... Les mer »
fartsgrense

NAF advarer: – Ikke glem å etterstramme hjulboltene!

Våren er høysesong for hjul som løsner. – Det er en god investering å bruke fem minutter på å etterstramme hjulboltene, enten du har lagt om selv eller gjort det på dekkhotell... Les mer »