gunnar andreassen

Podcast: Finansierer Norge islamsk terror mot Israel?

I en fersk podcast diskuterer journalist og podcaster Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani det islamske terror-angrepet i Israel, skattefinansiering av terror og mye mer, alt sammen med et humoristisk skråblikk. Podcasten... Les mer »
nrk

Anders Aukland i ny NRK podcast «Skiklubben»

De har ulik kompetanse og erfaring med trening. I podkasten Skiklubben skal Anders Aukland, Emil Gukild og Silje Nordnes motivere nordmenn til å nå nye mål i skisporet. Skiklubben er en ny... Les mer »
gunnar andreassen

PODCAST: Erna Solberg i inhabilitets-skandale

Journalist Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani snakker om valget, inhabilitets-skandaler og verdensrekord i EMD-dommer for barnevernet. Første det av podcasten snakker duoen om valget, valgresultater og inhabilitets-skandalene til flere politikere. Særlig... Les mer »
nrk

NRK lanserer podcasten «Meininga med livet» med Live og Ronny

Ronny Brede Aase og Live Nelvik er hverandres foretrukne samtalepartner, og nå skal de jakte «Meininga med livet» i deres nye podkast i NRK Radio. – «Meininga med livet» er ein podkast... Les mer »
slaeger

Petter Northug lanserer podkast og bok

Petter Northug lanserer sin nye podkast «Viljeskalle» på Podimo basert på den nye boken «Petter Northug – en viljeskalle», skrevet av Thor Gotaas og utgitt av Risk forlag. En av Norges fremste... Les mer »
tv2

Bloggerne tilbake på TV2: Amalie og Aurora nye profiler

Når «Bloggerne» er tilbake denne høsten, er Amalie Olsen Gjersøe (24) og Aurora Gude (30) nye profiler. Sammen med Marna Haugen (42), Alexandra Joner (33), Linnea Løtvedt (22) og Sofie Karlstad (25)... Les mer »
bauer

Fredrik Græsvik om livet i krig og konflikt i ny podkast

Å oppleve granater som faller ned bare meter unna deg. Å plutselig havne midt i et terrorangrep mot hotellet du bor på. Å møte mennesker som har mistet alt. Både hjemmet sitt... Les mer »
nrk

Line Elvsåshagen er tilbake med ny podkast

Hva vet vi egentlig om universet? Er vi helt alene her, eller har noen andre allerede besøkt oss? Line Elvsåshagen prøver å finne ut av dette, og mer til, i den nye... Les mer »
tv2

«Skal vi danse» får egen podcast!

Nå lanseres den nye podkasten «Skal vi danse podkast» som ledes av den nye programlederduoen Helene Olafsen og Anders Hoff. Hver onsdag kommer en ny episode. Det er topp stemning og høy... Les mer »
CTM Lyng

Elektrokanalen podder om elektrikeryrket

To trøndere står bak det de selv omtaler som «verdens viktigste podkast». Hovedmålet er å få enda flere til å velge yrkesvei som elektrikere, og få de som allerede er det til... Les mer »