youtube norge

Agnetesh slutter med Youtube

En internettoverdose ødela for youtuber Agnetesh. Selv gjenfant hun skapergleden ved å logge av, og i «Avlogga» får leserne hjelp til det samme. I nesten åtte år engasjerte Agnete Husebye, alias Agnetesh,... Les mer »
bauer

Victoria Skau ny programleder på Radio Topp 40

Den kjente Youtuberen og TV-personligheten tar skrittet inn i radiouniverset. Fremover blir hun å høre som musikk-DJ på Radio Topp 40. – Målet mitt er å skape skikkelig god stemning hver eneste... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Podcast fra Bodø går løs på strømpriser og bensinpriser

Det har de seneste månedene vært mange saker i media om rekordhøye strømpriser og drivstoffpriser. Disse sakene og Ukraina-krigen er emnene med hos podcaster Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani fra Bodø.... Les mer »
handeland

To av tre barn vil ha leker som viser ekte følelser

En ny stor undersøkelse utført på vegne av LEGO hos barn belyser betydningen vennskap har for barns velvære i tidlig barndom og avslører følgende:  To av tre barn (68%) ønsker å se... Les mer »
crazy ass

VIDEO: Crazy Ass ute med låta «Huba Liba»

Etter å ha gitt ut kun to låter har Crazy Ass allerede blitt en kjent musikkartist for mange. Hans debutsingel «Vil Du Bli Min Ex» har allerede blitt streamet mer enn 250 000... Les mer »
playground

VIDEO: Arctic Monkeys ute med låta «There’d Better Be A Mirrorball»

«There’d Better Be A Mirrorball» er første singel fra det kommende albumet, «The Car» til Arctic Monkeys som er ute 21. oktober via Domino / Playground. Bandets syvende studioalbum, «The Car», kommer med ti... Les mer »
hes

VIDEO: Anna of the North ute med låta «Bird Sing»

Den nye sangen «Bird Sing» til Anna of the North handler om de sekundene når du våkner opp, før du husker hvordan du faktisk føler deg. Det er en sang om den... Les mer »
playground

VIDEO: Okay Kaya ute med låta «Spinal Tap»

Okay Kay har annonsert sitt nyeste album «SAP» som kommer ut 4. november via Jagjaguwar/Playground. For å feire albumet og turnékunngjøringen har hun gitt ut en ny singel og musikkvideo til  «Spinal Tap». «SAP»... Les mer »
gunnar andreassen

Podcast fra Bodø fikk over 10.000 lyttere: Nå kommer ny episode!

Frilansjournalist og podcaster Gunnar Andreassen har fått med seg standup-komikerne Martin Soulmani og Bjørn-Erik Bryhn fra Bodø i Nordland og laget en podcast som har blitt veldig populær. Den siste episoden har... Les mer »
hes

VIDEO: Johanne X ute med låta «Bodyguard»

Johanne X er en spennende nykommer på den norske pophimmelen, og nå er hun ute med den ferske singelen «Bodyguard». – Bodyguard handler om å gå inn i en ukjent og skummel fremtid... Les mer »