crazy ass

VIDEO: Crazy Ass ute med låta «Huba Liba»

Etter å ha gitt ut kun to låter har Crazy Ass allerede blitt en kjent musikkartist for mange. Hans debutsingel «Vil Du Bli Min Ex» har allerede blitt streamet mer enn 250 000... Les mer »
playground

VIDEO: Arctic Monkeys ute med låta «There’d Better Be A Mirrorball»

«There’d Better Be A Mirrorball» er første singel fra det kommende albumet, «The Car» til Arctic Monkeys som er ute 21. oktober via Domino / Playground. Bandets syvende studioalbum, «The Car», kommer med ti... Les mer »
hes

VIDEO: Anna of the North ute med låta «Bird Sing»

Den nye sangen «Bird Sing» til Anna of the North handler om de sekundene når du våkner opp, før du husker hvordan du faktisk føler deg. Det er en sang om den... Les mer »
playground

VIDEO: Okay Kaya ute med låta «Spinal Tap»

Okay Kay har annonsert sitt nyeste album «SAP» som kommer ut 4. november via Jagjaguwar/Playground. For å feire albumet og turnékunngjøringen har hun gitt ut en ny singel og musikkvideo til  «Spinal Tap». «SAP»... Les mer »
gunnar andreassen

Podcast fra Bodø fikk over 10.000 lyttere: Nå kommer ny episode!

Frilansjournalist og podcaster Gunnar Andreassen har fått med seg standup-komikerne Martin Soulmani og Bjørn-Erik Bryhn fra Bodø i Nordland og laget en podcast som har blitt veldig populær. Den siste episoden har... Les mer »
hes

VIDEO: Johanne X ute med låta «Bodyguard»

Johanne X er en spennende nykommer på den norske pophimmelen, og nå er hun ute med den ferske singelen «Bodyguard». – Bodyguard handler om å gå inn i en ukjent og skummel fremtid... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Standup-komikere ler av offentlig pengebruk og pendlerbolig-skandalen

Journalist og podcaster Gunnar Andreassen har invitert de kjente standup-komikerne Martin Soulimani og Bjørn Erik Bryhn for å snakke om nyhetsbildet. I den ferske episoden av podvaset er emnene: laks på Skype,... Les mer »
martin gunnar

VIDEO: Ny religion på Helgeland?

I en fersk podcast med Gunnar Andreassen og stand-up komikeren Martin Soulmani fra Bodø snakkes det om en nyhet på Ranaposten.no. Men nyheten uttales feil, istedenfor «region» uttales «relgion». Det gjelder nyheten... Les mer »
sony

VIDEO: Emilie Adams ute med låta «Bored»

Emilie Gaard Adams er en norsk elektropopsanger, låtskriver og produsent som ble oppdaget på det norske tv-programmet The Stream i 2016. Nå slipper hun låta «Bored». Emilie Adams er allerede listet på NRK P3 med... Les mer »
playground

VIDEO: Hatchie ute med låta «Quicksand»

Australske Hatchie er kanskje et ubeskrevet blad her til lands, men annonserer nå sitt andre album, med den kritikerroste EPen «Sugar & Spice» og debutalbumet «Keepsake» i bagasjen. Nå er hun ute med singelen «Quicksand». Artistens kommende album... Les mer »