gunnar andreassen

Podcast fra Bodø fikk over 10.000 lyttere: Nå kommer ny episode!

Frilansjournalist og podcaster Gunnar Andreassen har fått med seg standup-komikerne Martin Soulmani og Bjørn-Erik Bryhn fra Bodø i Nordland og laget en podcast som har blitt veldig populær. Den siste episoden har... Les mer »
hes

VIDEO: Johanne X ute med låta «Bodyguard»

Johanne X er en spennende nykommer på den norske pophimmelen, og nå er hun ute med den ferske singelen «Bodyguard». – Bodyguard handler om å gå inn i en ukjent og skummel fremtid... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Standup-komikere ler av offentlig pengebruk og pendlerbolig-skandalen

Journalist og podcaster Gunnar Andreassen har invitert de kjente standup-komikerne Martin Soulimani og Bjørn Erik Bryhn for å snakke om nyhetsbildet. I den ferske episoden av podvaset er emnene: laks på Skype,... Les mer »
martin gunnar

VIDEO: Ny religion på Helgeland?

I en fersk podcast med Gunnar Andreassen og stand-up komikeren Martin Soulmani fra Bodø snakkes det om en nyhet på Ranaposten.no. Men nyheten uttales feil, istedenfor «region» uttales «relgion». Det gjelder nyheten... Les mer »
sony

VIDEO: Emilie Adams ute med låta «Bored»

Emilie Gaard Adams er en norsk elektropopsanger, låtskriver og produsent som ble oppdaget på det norske tv-programmet The Stream i 2016. Nå slipper hun låta «Bored». Emilie Adams er allerede listet på NRK P3 med... Les mer »
playground

VIDEO: Hatchie ute med låta «Quicksand»

Australske Hatchie er kanskje et ubeskrevet blad her til lands, men annonserer nå sitt andre album, med den kritikerroste EPen «Sugar & Spice» og debutalbumet «Keepsake» i bagasjen. Nå er hun ute med singelen «Quicksand». Artistens kommende album... Les mer »
playground

VIDEO: Aldous Harding ute med låta «Lawn»

Aldous Harding kunngjør nytt albumslipp. «Warm Chris» blir hennes fjerde album og følger opp kritikerroste «Designer» fra 2019.   Singelen «Lawn» er første smakebit fra det kommende albumet og slippes med musikkvideo laget av Harding og Martin Sagadin. Den New... Les mer »
mat middag

PODCAST: Villmarkskokk Svein Jæger Hansen på Scandic Meyergården i Mo i Rana

Nylig ble villmarkskokk Svein Jæger Hansen som er kjøkkensjef på Scandic Meyergården i Mo i Rana intervjuet av podkasten Villmarksliv. Svein Jæger Hansen er kokebokforfatter, gründer og står bak Villmarksakevitten, Villmarksbrødet og... Les mer »
nissan

VIDEO: Slik er nye Nissan Ariya

Gode kjøreegenskaper har lenge vært en av styrkene ved bilmodeller fra Nissan. Nye Nissan Ariya er intet unntak. Ved utviklingen av merkets neste elbil ligger det omfattende ingeniør-arbeid til grunn, utført av... Les mer »
hes

VIDEO: Morten Abel ute med låta «Gammel mann»

Morten Abel er klar med nytt album. Den første låten ut fra den tilsynelatende evigunge artisten har paradoksalt nok fått tittelen «Gammel mann». “Hør alltid på en gammel mann”,  synger han i... Les mer »