playground

VIDEO: Smerz slipper låta «Beliver»

Nå har tiden endelig kommet for debutalbumet fra den norske duoen Smerz. «Believer» slippes fredag 26. februar via XL Recordings / Playground. Duoen, som består av Henriette Motzfeldt og Catharina Stoltenberg, har teaset... Les mer »
indianer

VIDEO: Sunship Balloon ute med låta «A4 Life»

«A4 Life» er den første singelen fra Sunship Balloon-duoens etterlengtede debutalbum «Everywhen», som også idag bekreftes at slippes den 18. september, og er et bemerkelsesverdig stykke leftfield psykedelisk alt-pop. Albumet er mikset... Les mer »
hes

VIDEO: The Ella Sisters slipper debutsinglen «Cars»

Med tonnevis av energi, ærlige tekster, store refrenger og vakre harmonier i et lekent og aggressivt poplandskap, er The Ella Sisters klar for å erobre publikums hjerter. The Ella Sisters består av... Les mer »
playground

VIDEO: Protomartyr ute med låta «Processed By The Boys»

Post-punkerne fra Detroit oppnådde stjernestatus med fantastiske «Relatives In Decent» i 2017, siden da har de opprettholdt en jevn strøm av spennende samarbeid med blant andre Preoccupations, Spray Paint og Kelley Deal... Les mer »
hes

VIDEO: Ane Brun slipper låta «Don’t Run and Hide»

Forrige uke slapp Ane Brun den nye låten «Don’t Run and Hide», første låt fra hennes nye album som ventes i september. Nå er musikkvideoen til låten her, regissert av den norske... Les mer »
playground

VIDEO: Låta «House Music All Night Long» sluppet av JARV IS…

Fredag 1. mai slippes debutalbumet fra JARV IS… – Jarvis Cockers nye prosjekt. Albumet slippes via Rough Trade Records / Playground. I forbindelse med nyheten om albumet i dag, slipper bandet også... Les mer »
drabant

VIDEO: Magne Furuholmen slipper låta «This is Now America»

I forbindelse med Magne Furuholmens solo-single, «This is Now America», har den norsk/tyske kunstnerduoen Vegard Vinge og Ida Müller fått frie tøyler til å lage en slags fetter til den berømte videoen... Les mer »
jarle skavhellen

VIDEO: Jarle Skavhellen ute med singelen «Lion»

Årets andre single fra Jarle Skavhellen, er en rolig og tankefull låt om frykten for å bli gammel. «Lion» er hentet fra hans kommende EP, «Northern Lights» som slippes 17. april. I... Les mer »
playground

VIDEO: Porches ute med låta «Do U Wanna»

Porches slapp på tampen av 2019 den superfine singelen «rangerover», hvor Devonté Hynes (Blood Orange) var å finne blant gjestene, uten å fortelle noe mer om hva som var på vei, og nå har... Les mer »
øl alkohol

PODCAST: Test av øl i Bodø kåret kåret til «Årets podcast 2019»

Podcastene til Bodøposten.no har økt i popularitet siden oppstarten for et par år siden, flere har tusenvis av lyttere, faktisk har de mest populære podcastene titusenvis av lyttere. Den mest populære podcasten... Les mer »