gunnar andreassen

PODCAST: Erna Solberg i inhabilitets-skandale

Journalist Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani snakker om valget, inhabilitets-skandaler og verdensrekord i EMD-dommer for barnevernet. Første det av podcasten snakker duoen om valget, valgresultater og inhabilitets-skandalene til flere politikere. Særlig... Les mer »
rune fardal

Barnevern-skandale går viralt på nett men media tier

En av de største snakkisene i Norge de siste årene er alle de forskjellige barnevern-skandalene omtalt i media og de utallige dommene mot barnevernet i Norge i Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD), opplyser... Les mer »
youtube

Dobbelt så mange småbarn bruker NRK Super enn YouTube

Vel seks av ti 1–5-åringer bruker NRK Super, mens tre av ti bruker Youtube, viser Medietilsynets undersøkelse Småbarn og medier 2022. – Det er positivt at en så høy andel av de... Les mer »
tv2

Bloggerne tilbake på TV2: Amalie og Aurora nye profiler

Når «Bloggerne» er tilbake denne høsten, er Amalie Olsen Gjersøe (24) og Aurora Gude (30) nye profiler. Sammen med Marna Haugen (42), Alexandra Joner (33), Linnea Løtvedt (22) og Sofie Karlstad (25)... Les mer »
crazy ass

VIDEO: Crazy Ass ute med låta «Pø$$y Guarantee»

Den kjente musikkartisten Crazy Ass har sluppet en drøss med singler som har blitt streamet titusenvis av ganger allerede, og nå er han klar med en ny hit. Og navnet på låta... Les mer »
youtube norge

Agnetesh slutter med Youtube

En internettoverdose ødela for youtuber Agnetesh. Selv gjenfant hun skapergleden ved å logge av, og i «Avlogga» får leserne hjelp til det samme. I nesten åtte år engasjerte Agnete Husebye, alias Agnetesh,... Les mer »
bauer

Victoria Skau ny programleder på Radio Topp 40

Den kjente Youtuberen og TV-personligheten tar skrittet inn i radiouniverset. Fremover blir hun å høre som musikk-DJ på Radio Topp 40. – Målet mitt er å skape skikkelig god stemning hver eneste... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Podcast fra Bodø går løs på strømpriser og bensinpriser

Det har de seneste månedene vært mange saker i media om rekordhøye strømpriser og drivstoffpriser. Disse sakene og Ukraina-krigen er emnene med hos podcaster Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani fra Bodø.... Les mer »
handeland

To av tre barn vil ha leker som viser ekte følelser

En ny stor undersøkelse utført på vegne av LEGO hos barn belyser betydningen vennskap har for barns velvære i tidlig barndom og avslører følgende:  To av tre barn (68%) ønsker å se... Les mer »
crazy ass

VIDEO: Crazy Ass ute med låta «Huba Liba»

Etter å ha gitt ut kun to låter har Crazy Ass allerede blitt en kjent musikkartist for mange. Hans debutsingel «Vil Du Bli Min Ex» har allerede blitt streamet mer enn 250 000... Les mer »