lobben reikerås

Spinnvill barnevern-skandale: Lobben-saken historiens første doble EMD-sak!

De fleste har sikkert fått med seg gjennom flere medier alle skandalene om barnevernet i Norge. En av de groveste er Lobben-saken som aviser over hele landet har omtalt og som også... Les mer »
altibox

Altibox og TV 2 enige om ny avtale

Den langsiktige avtalen mellom Altibox og TV 2 er nettopp signert, og TV 2s innhold er nå tilgjengelig for 550 000 TV-kunder. – Vi er glade for at vi har greid å... Les mer »
gunnar andreassen

Podcast fra Bodø fikk over 10.000 lyttere: Nå kommer ny episode!

Frilansjournalist og podcaster Gunnar Andreassen har fått med seg standup-komikerne Martin Soulmani og Bjørn-Erik Bryhn fra Bodø i Nordland og laget en podcast som har blitt veldig populær. Den siste episoden har... Les mer »
ranaposten

Nyheter i Ranaposten.no hele påsken

Det er påskehøytid og påskeferie for mange disse dager, det er det også for redaksjonen i Ranaposten.no. Men det betyr ikke at nettavisen ikke oppdateres med ferske nyheter i påsken. – Vi skal... Les mer »
musikk podcast iphone

PodMe styrker samarbeidet med Schibsteds mediehus

I løpet av de to kommende ukene flytter Aftenposten, VG, Bergens Tidende og E24 enda flere av sine podkaster til PodMe. Giæver og gjengen og Aftenpodden er blant titlene som blir å... Les mer »
gunnar andreassen

PODCAST: Kjent komiker gjør narr av Kevin Kildal fra Meløy

Standup Bodø, Kevin Kildal og bensinprisene er emner når frilansjournalist og podcaster Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani diskuterer nyhetsbildet i en fersk podcast. Særlig er det komikeren Kevin Kildal fra Meløy... Les mer »
spotify

Populær podcast fra Nordland lansert på Spotify

Nylig lanserte frilansjournalist Gunnar Andreassen fra Bodø i Nordland en podcast, i podcasten går man gjennom de største hovedsakene i nyhetsbildet, og med seg har han kjente standup-komikere. I episode tre av... Les mer »
Gunnar Andreassen

Ny podcast fra Bodø gikk viralt – Nå kommer ny episode!

Nylig startet frilansjournalisten Gunnar Andreassen fra Bodø en ny podcast. I første episode hadde han med seg stand-up komikeren Martin Soulimani. Og podcasten falt tydeligvis i smak, den har nå blitt sett... Les mer »
fest alkohol

Med ønsker om et godt nytt år

Året 2021 er snart historie og det er ikke lenge før det er 2022. Vi i Ranaposten.no ønsker med dette alle sammen et godt nytt år. – Vi ønsker alle våre lesere, Facebook... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Desinformasjon for statens regning

Den senere tid har gitt oss et grundig innsyn og fordypning i tankegangen og arbeidsmetodene til Israels uvenner i Norge. Ikke minst har Kirkens reviderte «strategi» for å motarbeide den jødiske staten vært informativ. I dette... Les mer »