Nye S-Klasse Coupé kan rulle på bodøveiene fra 2018

mercedes s-klasse coupe

Nye Mercedes-Benz S-Klasse Coupé er klar for bestilling og flaggskipet har blitt vakrere enn noen gang. Blant høydepunktene er nye motorer, avanserte baklykter basert på OLED-teknologi og den visuelt slående panamericanagrillen på AMG-modellene.

I tillegg til et ultrasexy karosseri, brukes for første gang OLED (Organic Light Emitting Diode) i en modell fra Mercedes-Benz. De 66 ultratynne diodene skaper et flytende uttrykk som endres dynamisk avhengig av eksterne lysforhold.

Ved opplåsing og låsing av bilen igangsettes en animert sekvens for å signalisere valgt funksjon. I tillegg vil bremselysenes intensitet variere for å kommunisere bedre med andre trafikanter og på den måten redusere faren for påkjørsler bakfra.

– Mercedes-Benz har solide modeller i alle segmenter, men det er fremdeles noe spesielt når det kommer nye varianter av S-Klasse. Den oppgraderte Coupéen balanserer komfort, sportslighet og design på en unik måte og er uten konkurrenter i dette segmentet. Basert på interessen fra norske kunder er det tydelig at det er mange som gleder seg til modellen kommer i januar, sier Kjetil Myhre, direktør i Mercedes-Benz Personbil.

Og prisen? Den begynner fra 1.389.000,- for den minste modellen. Det er Nordic Bil som er forhandler i Bodø.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.