Dumpekandidaten i «Skal vi danse» er folkets favoritt

Foto: TV2

På kort tid har Einar Nilsson (54) fra Bergen gått fra å være dumpekandidat i «Skal vi danse» til å bli storfavoritt i TV 2-konkurransen.

Nilsson, mest best kjent som humørfylt bergenser og malermester i programmet «Tid for hjem», har virkelig fått sving på danseskoene etter en trøblete start i konkurransen.

– Einar var en kar de fleste trodde skulle ryke tidlig ut av konkurransen. Men han har hatt en formidabel formstigning, bitt seg fast og vist stor utvikling på parketten. Hos våre spillere er tendensen klokkeklar: Einar Nilsson er nå storfavoritt i «Skal vi danse», forklarer analytiker Fredrik Fodnes i spilleselskapet ComeOn!.

Temperaturmåler
Oddsmarkedet fungerer som en temperaturmåler på grasrota, og gir tradisjonelt sett en god indikasjon på hva som blir utfallet av større nasjonale begivenheter. ComeOn! Setter fortløpende odds på hvilke «Skal vi danse»-finalister som ligger best an til å vinne konkurransen, og de siste ukene har Nilsson gått fra å være dumpekandidat til å folkets dansefavoritt!

– Med tre personer igjen på parketten kan det meste skje. Nilsson er nede i 2.00 i vinnerodds, og det sier det meste om at det norske folk har troen på hjemmeseier til Bergen, påpeker spillanalytiker Fodnes.

Hjemreise for Solli?
Der bookmakerne har stor tro på Nilsson, lever imidlertid Jan Gunnar Solli (37) mer farlig. Den tidligere landslagsspilleren i fotball gir fire ganger pengene tilbake igjen som vinner av konkurransen, men står kun til 2.00 i odds til være nestemann som må forlate TV 2-konkurransen kommende lørdag.

– Jan Gunnar har lenge blitt spådd en tidlig hjemreise og etter flere prestasjoner av varierende kvalitet på parketten, har publikum åpenbart ikke helt troen på at Solli skal kunne gå helt finalen, sier Fredrik Fodnes i ComeOn!.

ComeOn!s odds på vinner av Skal vi danse 2018

Einar Nilsson 2.00
Martine Lunde 2.85
Jan Gunnar Solli 4.00

Foto: TV2

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.