Ny Hyundai Tucson – elektrifisert

tucson

Hyundai feirer den nye utgaven av den populære SUVen Tucson med lansering under New York International Auto Show.

Hyundai Tucson kom på markedet i 2015, og har siden det vært en storselger i Europa, samt Hyundais største salgssuksess globalt. Bilen er designet i Europa, og den nye SUVen treffer markedet med et iøynefallende design, nye motorer og masse ny teknologi.

– Nye Tucson har et fresht utseende, som harmonerer godt med våre andre nye modeller. I tillegg har bilen fått en rekke forbedringer som gjør den enda bedre å eie, sier produkt- og markedsdirektør Andreas-Christoph Hofmann i Hyundai Motor Europe.

Lekkert design
Nye Hyundai Tucson har fått en rekke designendringer, og har blant annet en ny versjon av Hyundais kaskadegrill. Bilen får dessuten ny LED-signatur og Full-LED frontlykter. Nye støtfangere, skjørt og felger står også på menyen, sammen med nye baklykter og en endret hekkdiffusor.

Nye drivlinjer
Nye Tucson får oppfriskede drivlinjer, blant annet en helt ny turbodieselmotor på 1,6 liter. Med mulighet for 7-trinns dobbeltclutchkasse og både for- og firehjulsdrift er denne motoren svært godt tilpasset det europeiske markedet.

Bilen blir i tillegg Hyundais første som leveres som 48V hybrid. De første hybridene kommer allerede i 2018, mens de mest Norgesaktuelle variantene kommer i 2019.

Teknologiske nyvinninger
Nye Hyundai Tucson får en rekke nyvinninger og oppgraderinger. Bilen leveres blant annet med adaptiv cruise control, head-up display, fjernlysassistent, tretthetsvarsler og 360° Surround View Monitor. I tillegg får bilen et kraftig premium lydanlegg fra den anerkjente amerikanske hifi-produsenten KRELL.

Trådløs mobillader, støtte for Apple CarPlay/Anrdoid Auto og LIVE-tjenester er en selvfølge, sammen med det siste innen aktiv sikkerhet.

Nye Hyundai Tucson kommer til Bodø høsten 2018.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.