Nå kommer nye Froosh+ i Rana-butikkene

fazer

Det er gode nyheter i smoothiehyllene i Rana når Froosh lanserer Froosh+ fruktsmoothies med ekstra vitaminer og mineraler.

Våren er rett rundt hjørnet og da benytter Froosh anledningen til å lansere fruktige gode nyheter. En av nyhetene er Froosh+ Focus, en bærsmoothie med smak av solbær, jordbær og acai – beriket med jern, sink og vitamin B5.

Froosh ble lansert i 2008 i Sverige og er kjent for sine fargerike smoothies og lekne kommunikasjon. Nå kommer smoothiemerket med sitt nye tilskudd Froosh+, en serie friske fruktsmoothies beriket med vitaminer og mineraler.

 – Vi kan se at flere og flere forbrukere er interessert i mat og drikke med merverdier som vitaminer og mineraler. (1) For å møte den økende trenden lanseres nå Froosh+ smoothies, som tilbyr funksjonelle smoothies rettet mot helsebevisste forbrukere på farten. Vi er så begeistret for de gode nyhetene våre og er helt overbevist om at forbrukerne vil elske den like mye som oss, sier Erika Jureskog, merkevaresjef Froosh.

Nyheten Froosh+ Focus er det siste tilskuddet til produktserien Froosh+ smoothies. Froosh+ Focus er en frisk bærbasert smoothie med solbær, jordbær og acai. Smoothien er beriket med blant annet jern og sink for å opprettholde fokus (2).

For de som trenger å fylle på energien, er Froosh+ Immunity det perfekte valget. Immunity er en grønn smoothie med en sunn smak av eple, pære, kiwi og ingefær og inneholder vitamin B6 og B12, som støtter et normalt immunsystem.

Froosh+ Feel Good er en nydelig rosa smoothie og en kilde til fiber. Feel Good har en søt smak av ananas, rødbeter, aloe vera og et hint av ingefær.

Froosh+ er tilgjengelig i tre forskjellige smaker – Focus, Immunity og Feel Good og er tilgjengelig i 250 ml glassflasker. Flaskene har også fått et nytt utseende slik at forbrukerne lettere kan se produktenes ulike egenskaper.

Et annet tillegg til Froosh-serien er en deilig søt eple-, pære- og vaniljesmoothie i en 150 ml kartong i papp. Smoothien er perfekt til anledninger når en mindre størrelse ønskes, for eksempel til familieutflukter eller som en liten matbit.

Nyhetene finner du i butikkene fra uke 8.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.