Nå kommer ferdig finnbiff til butikker i Rana

handeland

Finnmark Rein kan i dag avsløre at de er stolte over å få være en del av SPAR sin satsning på «Varm Middag», som nå lanserer ferdigretten «Finnbiff med grov potetmos»

Dette markerer et spennende skritt i retning av å tilby norske forbrukere en enkel, velsmakende og næringsrik varm middagsløsning. Finnbiffen er levert av Finnmark Rein og potetene i mosen er fra Bjærtnes&Hoel, begge leverandørene er en del av SPAR/Joker og Nærbutikkene sin dedikerte satsning på lokalprodusert mat under paraplyen «Smaken av Norge». 

Les også:  FREYR med viktig fremskritt

– Finnmark Rein er stolte av å få være en del av SPAR sin satsning på Varm Middag. Dette er en klassisk finnbiff gryte med sopp, løk og fløte. Fyldig og kremet smak, sødme fra solbærsirup og grov potetmos laget av mandelpoteter og smør. Dette er gode råvarer med en solid kombinasjon som vi er sikre på at kundene vil sette stor pris på, sier Are Smuk Figved, administrerende direktør i Finnmark Rein.

Les også:  Kun 2 av 10 nordlendinger får tilrettelagt for sunne valg på jobb

Ferdigretten er utviklet i samarbeid med SPAR sitt Ferskvareråd, produktutviklingsteamet på Matbørsen og Innovasjonsavdelingen i NorgesGruppen. Produktet vil være tilgjengelig både som varmrett og kald ferdigrett, som kundene kan ta med hjem og varme selv. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.