MUSIKK: Ny låt fra Rikke Normann og Jarle Bernhoft

hes

«Fragile» er den fjerde låten vi får høre fra Rikkes kommende album «35». Låta er en fengende soul-duett med den anerkjente og tidligere Grammy-nominerte, Jarle Bernhoft. 

Låten handler om hvordan vi lever i dagens samfunn, og hvordan vi tar ting for gitt: mennesker rundt oss, relasjoner, og viktigst av alt, verden vi lever i, som er skjørere enn noen sinne. Med denne låta ønsker Rikke å bidra til å sette fokus på miljøspørsmål. 

– Jeg har skrevet en låt som minner meg på de tingene jeg ikke har lyst til å ta for gitt, men som det er lett å gjøre allikevel i den travle verden vi lever i. Det er lett å tenke «jeg ringer mamma i morgen, skal bare bli ferdig med dette først”  eller “ jaja, jeg skal begynne å kildesortere og huske å ikke kaste q-tips i do, og skal fra nå av bli så mye flinkere til ditt og datt” men så blir man distrahert av en morsom video på Insta og glemmer hele greia, sier Rikke.

Da Rikke skrev «Fragile», hadde hun en drøm om å synge den med Jarle Bernhoft. Heldigvis gikk drømmen i oppfyllelse, og nå kan du høre den.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.