MUSIKKANMELDELSE: Terningkast 6 for ny julelåt av Hanne Ahlstrøm fra Bodø

gatan hjemme

Hanne Ahlstrøm er en sanger og låtskriver fra Bodø, bosatt i Sandnes. 6. desember slippes julelåten «Gatan der hjemme», en glad-nostalgisk låt som handler om jul, hjemlengsel og tilhørighet.

Bodøposten.no har hørt på julelåten «Gatan der hjemme» av Hanne Ahlstrøm før den slippes på alle streamingtjenester 6. desember.

Låten begynner som en vanlig pop-låt, men så kommer en harmonisk kvinnestemme med ekte nordlandsdialekt. Melodien er lekende og lett. Teksten er deilig melankolsk og gledelig. Julestemningen er merkbar etterhvert som låten fortsetter.

Du hører de tradisjonelle julebjellene, så kommer til slutt koringen og drar denne vakre julelåten helt inn. Dette kan meget lett bli en ny juleklassiker.

Julen er tiden for julestemning, men det holder ikke bare med gaver og pynt. For at alt skal stemme trenger du julemusikk. Og da er «Gatan der hjemme» akkurat det du trenger.

Noe annet enn terningkast 6 for «Gatan der hjemme» er utenkelig.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.