MUSIKK: Simen Mitlid slipper låta «Greatful Dead»

hes

Simen Mitlid fra Os har gjort seg bemerket i både inn- og utlands med sine lavmælte og underfundige indiepop-låter. Han slapp albumene «Everything is the Same» i 2017, og «Neutral» i 2019, og har allerede rukket å slippe fire låter i 2020, der flere har vært listet på NRK P3.

Nå er låta «Greatful Dead», som er siste single ut, før albumet som kommer 30. oktober.

– «Grateful Dead» er en sang om om dårlig kommunikasjon mellom mennesker, om dårlig internett, om dårlige spøkelser, og om dårlig kommunikasjon mellom mennesker og spøkelser på internett, sier Simen selv om låta.

Simen Mitlid er en indie-singer/songwriter fra Os i Østerdalen. Han debuterte med EPen «While We Wait», etterfulgt av albumet «Everything Is The Same», og «Neutral«. Mitlid er signert til selskapet Kokeplate. 

Musikken hans har blitt svært godt mottatt både inn- og utlands, og han har blant annet fått omtale i American Songwriter Magazine, The Wild Honey Pie og The Revue. Han har også vært Ukas Urørt på P3, vært listet flere ganger og hatt 10 låter med i den kritikerroste NRK-serien «Unge Lovende».

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.