Lanserer ny Ford-hjemmelader: Lader fra 10% til 80% på seks timer

ford

Med Fords nye hjemmelader kan nye Mustang Mach-E lades opp fra 10% til 80% helt ned i seks timer. I dag presenterte Ford sin Ford Connected hjemmelader i 14 markeder i Europa, inkludert Norge.

– Nøkkelen til å få enda flere til å innse fordelene med elektrifisering er å skape tillit. Ford lanserer derfor nå en komplett ladeinfrastruktur for å gjøre det å eie en Mustang Mach-E enkelt i hele Europa, sa toppsjefen i Ford Europa, Stuart Rowley.

I forbindelse med Fords Go Electric-arrangementet i Hamburg i Tyskland lanserte de også selskapets planer for hjemmelading i en rekke europeiske markeder. 

Med Ford Connected hjemmelader vil ladingen være både raskere, smartere og enklere.

Den nye ladeløsningen kommer i to forskjellige versjoner, en 7,4 kW-versjon og en 11 kW-versjon. Med den veggmonterte laderen skal den nye elektriske SUV-en Mustang Mach-E – som kommer til Norge tidlig i 2021 – kunne lades fra 10 til 80% på rundt 6 timer. *

Eierne kan overvåke og styre hjemmeladeren fra mobiltelefonen via FordPass-appen. Her kan de sjekke både ladehastighet, energiforbruk og gi andre tilgang til å bruke laderen. 

Laderen er bygd for utendørs bruk og kommer med en integrert ladeledning på 7,5 meter. Den kan selvfølgelig også brukes for raskere og enklere lading av Fords ladbare hybridmodeller. 

Kunden kan velge å kjøpe hjemmeladeren med eller uten installasjon. Laderen vil bli solgt gjennom Ford sitt forhandlernettverk i Norge.

Med Mustang Mach-E vil det også bli levert to ladekabler. En 6 meter lang ladekabel for bruk ved offentlige AC-ladestasjoner, og en 6,7 meter lang ladekabel for hjemmebruk. Denne kan både kobles til en standard veggkontakt (nødlading) og en blå industrikontakt for kunder som har denne muligheten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.