Nytt styremedlem i Bodø2040

bodø2024

– Vi er utrolige glade for å ha fått med oss Therese på laget, forteller styreleder i Bodø2040, Ivar Andreas Forn. 

Før sommeren ble det klart at Therese Korsvik Eliassen blir med gjengen i næringsforeningen Bodø2040. Hun jobber til daglig som prosjektleder i Bodø i vinden.

– Jeg er så glad for å kunne være med Bodø2040. Det er en utrolig spennende forening og gjengen som står bak er inspirerende og nytenkende. Det blir veldig gøy å kunne bidra med det jeg kan inn i foreningen, og jeg gleder meg til å skikkelig ta fatt på vervet mitt denne høsten, sier Korsvik Eliassen. 

Bodø2040  har på litt over ett år allerede bikket over 500 medlemmer og har som mål å samle unge mellom 20 og 40 år i Bodø og Salten-området. Nå er Bodø2040 klar for et nytt halvår med spennende aktiviteter, og det med et nytt styremedlem. 

– Jeg oppfordrer alle som ikke har meldt seg inn i Bodø2040 enda om å gjøre det, avslutter Korsvik Eliassen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.