Mot verdensrekord for eksklusiv julekalender fra Gulating

gulating

Med 12 dager igjen til adventstiden er Gulatings populære julekalender i ferd med å slå alle rekorder.

– Vi ser nå ut til å slå fjorårets salgstallet av julekalendere med god margin, slik at det i alt vil være minst 12 000 nordmenn som kan se fram til å åpne en Gulating Julekalender om i underkant av to uker, sier administrerende direktør Rolf Ivar Skår i Gulating Gruppen AS.

Interessen for julekalenderen av den mer voksne sorten har vokst i takt med interessen for håndverksbrygget øl for øvrig, helt fra den spede starten med rundt 20 solgte kalendere i 2014.

– Dette viser at nordmenn for alvor har fått opp øynene for den store og varierte smaksrikdommen innen øl, og at det er mange som – i likhet med Gulating – bryr seg om mangfoldet i norsk bryggerinæring, mener Skår.

Sist uke lanserte Gulating-butikkene et utvalg av det eksklusive innholdet fra årets kalender i et separat juleølslipp i sine 24 ølutsalg over hele Norge. Disse ti norske juleølsortene ble testet av Ølakademiet før helgen, med et resultat Skår meget godt fornøyd med.

– Denne testen viser at også såkalt «butikkstyrkeøl» kan være en meget smakfull affære i førjulstiden, og at alle som har kjøpt eller fått en Gulating Julekalender i år kan glede seg stort til 1. desember, fastslår Rolf Ivar Skår.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.