Noroff utvider antall IT-studieplasser

skole universitet

I 2017 opplevde Noroff – School of Technology and Digital Media en økning i søknader til IT-studieplasser på 93 prosent. I år utvider skolen nok en gang kapasiteten på IT.

– Antall søkere til IT-utdanninger på Noroff vokser i takt med den digitale utviklingen. For å redusere ventelistene til våre IT-utdanninger, øker vi kapasiteten, sier COO Aage Alexander Foss.

Utdanningene i nettverk og IT-sikkerhet og nettverks- og systemadministrasjon er tilgjengelige i Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger og via nettstudier.

– I år har vi doblet kapasiteten på IT-studieplasser i Oslo og Bergen. I Stavanger og Kristiansand var det allerede beregnet tilstrekkelig kapasitet, men også her kan vi øke ved behov, sier han.

– På bachelorstudiene har vi bestemt at alle kvalifiserte søkere vil bli tilbudt studieplass, sier Foss.

Ny bachelor i Cyber Security
Nylig kunne Noroff melde at det nye bachelorstudiet i Cyber Security starter opp allerede fra august 2018.

– Norge regnes som et av de mest digitaliserte landene i verden, og vår infrastruktur er i stor grad er kontrollert av digitale systemer. Dette gjør oss sårbare for cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Vi er derfor glade for å kunne tilby en bachelor i Cyber Security allerede fra høsten av, sier administrerende direktør, Lars Erik Torjussen.

Bachelorgradene i Cyber Security, Applied Data Science ogDigital Forensics (digital etterforskning) er tilgjengelig i Kristiansand og via nettstudier, hvor forelesningene streames live.

På Noroff studerer fremtidens digitale innovatører. Skolen utvikler og skreddersyr utdanninger i tett samarbeid med relevante virksomheter, for å imøtekomme fremtidens digitale yrkesliv og kompetansebehov.

– På Noroff får studentene praktisk IT-kompetanse og IT-ferdigheter som industrien og bransjene behøver. Våre studenter kan og vil bidra i et arbeidsliv i endring, sier Foss og legger til at flere IT-utdanninger under utvikling.

Oversikt over hvor det er ledige IT-studieplasser finnes på denne siden. Det er alltid ledige IT-studieplasser på Nettstudier.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.