Mariah Careys julegave til fansen 25 år etter: Slipper tidligere uutgitte opptak!

sony

Siden Mariah Careys ikoniske julealbum «Merry Christmas» inntok verdens platehyller 1. november 1994, er «All I Want For Christmas Is You» blitt den 11. mest solgte singelen globalt gjennom tidene – og en essensiell del av julerepertoaret også her i Norge.

På dagen 25 år senere leverer superstjernen en gavepakke til fansen. «Merry Christmas (Deluxe Anniversary Edition)» er ute overalt i dag, fullspekket med tidligere uutgitte opptak og bonusmateriale.

Blant bonusmaterialet på den dobbeltsidige jubileumsutgivelsen, er live-opptak som fansen har etterlyst i mange år.

8. desember 1994 holdt Mariah en uforglemmelig konsert i St. John The Divine-katedralen i New York. For første gang tilgjengeliggjøres opptakene, som inkluderer en av de aller første framføringene hun gjorde av “All I Want For Christmas Is You”. Settet byr også på høyst sjeldne opptak av “Silent Night,” “Joy To The World,” “Jesus Born On This Day” med mer.

Det er ikke bare lydopptakene som ikke er utgitt før. Mariah Carey delte tidligere i dag en splitter ny musikkvideo via sin egen YouTube-kanal, som etter få timer allerede er sett hundre tusen ganger. “All I Want For Christmas Is You (Unreleased Video Footage)” viser ubrukte filmopptak fra innspillingen av den originale musikkvideoen i New York i 1993. 

Musikkvideoen ble faktisk filmet før sangen var innspilt, noe som også er grunnen til at Mariah ikke synger teksten i videoen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.