Kongen av vals og superstjernen André Rieu kommer til Norge!

live nation

28. oktober 2020 gjester den nederlandske «Kongen av Vals» Norge for aller første gang. Med seg har André Rieu sitt eget og praktfulle Johann Strauss Orkester, som inviterer til en festkveld i storstuen Oslo av de sjeldne. Billetter er i salg fra fredag 21. februar kl. 10.00.

– Mitt orkester og jeg er veldig spente på å komme til Norge for aller første gang. Det skal bli en uforglemmelig kveld fylt med romanse, kjærlighet og selvfølgelig masse god musikk, forteller den karismatiske superstjernen.  

André Rieu, også kjent som “The Maestro of the Masses” (New York Times), vil tilby et herlig program til hans norske fans som inkluderer melodier fra film, musikaler, opera og ikke minst tradisjonell musikk. Publikum er selvfølgelig også invitert til å valse natten bort i en uforglemmelig kveld med musikk og dans.

Den karismatiske 70- åringen mener bestemt at klassisk musikk er ment for alle til å nyte og har gjort sjangeren tilgjengelig for hele verden. Han er verdenskjent for sine konserter, som handler om mye mer enn kun musikken. Vakre kjoler, store skjermer bak orkesteret, mange internasjonale solister, romantiske lys og med mye humor gjør André Rieu sine konserter til den perfekte underholdningen for hele familien. Og følelsesregistret hos publikum er bredt. Publikum ler, gråter, synger og danser i midtgangen. Rieu sin enestående måte å fange publikummet sitt fra start til slutt, i tillegg til å gjøre klassisk musikk morsomt, har gjort han til en av tidenes beste underholdere.

2019 var André Rieu sitt mest suksessrike år i karrieren, med over 700 000 billetter solgt på verdensbasis. Når han gjester Norge og Oslo, er det nettopp på verdensturneen 2020.

André Rieu har over en milliard visninger på YouTube på videoene sine, og hele fem millioner følgere på Facebook. Han har solgt mer enn 40 millioner CD- er og DVD- er, og spenningen fortsetter med hans nye album «Happy Days». Han har nådd 1. plass på topplister hele 30 ganger, og har over 500 platina rewards.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.