Grilstad blir hovedsponsor for Emil Iversen

Grilstad

Emil Iversen velger Grilstad som sin private hovedsponsor fram til og med VM i Trondheim i 2025. – Vi er stolte over å få bidra til Emil Iversen sitt mål om å være verdens beste skiløper, sier Grilstad-sjef Jørgen Wiig.

Verdensmester Emil Iversen har nå kunngjort at han velger Grilstad som sin private hovedsponsor. Avtalen innebærer at Iversen fra nå av og til og med VM i Trondheim i 2025 går med Grilstad-logoen på drakta.

Takknemlig
– Jeg er både takknemlig, ydmyk og veldig glad for å ha Grilstad med på laget, sier Emil Iversen. 

– Matcher Grilstad-kulturen
– Emil er en folkelig person som matcher Grilstad-kulturen og våre verdier: ærlig, stolt, innovativ og kjapp. Samarbeidet med verdensmesteren blir et positivt og samlende bidrag til organisasjonskultur og stolthet hos oss i Grilstad, sier Wiig.

På vegne av sine 450 ansatte og seg selv er han glad for å få bidra til Emil Iversen sitt mål om å være verdens beste skiløper.

Bare ett privat merke
Utøverne på landslaget har anledning til å selge ett merke privat. De kan ha flere private sponsorer, men bare én av dem kan profileres med logo på utøverens bekledning.

Fra nå av er det altså Grilstad-logoen som pryder Emil Iversens drakt. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.