Årets trendfarger gjør inntog på kjøkkenet

handeland

Dramatisk grønt eller dus beige? Nå lar danske Designa deg skape et helt spesielt kjøkken med enda flere stilsikre og lekre farger.

Designa sin nye fargekolleksjon for 2022 er her, med tre nye farger i kjøkkenserien Color og én ny i serien Silk. 

– I år tar vi frem både myke, naturlige farger og en sprek og kraftig grønnfarge som gir kjøkkenet et helt spesielt personlig preg. Den står seg spesielt godt sammen med andre naturlige farger og materialer som det du finner i treverk, messing og benkeplater i stein, forteller Brigitte Kürzel, designer hos Designa A/S.

Det grønne kjøkkenet er del av den danske kjøkkenprodusentens Color-serie, som nå også lanserer den lyse trendfargen beige. Beige er et svært godt valg hvis du føler at et helt hvitt kjøkken gir for mye kontrast, den nye duse fargen gir også et varmere uttrykk enn når man velger et helt hvitt kjøkken. Dette er også en farge som står veldig godt sammen med andre farger og materialer. 

Color-seriens nye varme beige farge bidrar med organisk tyngde til rommet, og gjør kjøkkenet til et oppholdsrom det er umulig å ikke bli i god stemning av.

Designa sin kjøkkenserie Silk kombinerer silkemyke overflater med sofistikerte fargepaletter, og nå utvides denne med utramatt beige. Dermed spenner nå denne serien fra matt mørk grå til det helt lyse.

– I Skandinavia har vi lenge vært glade i hvite kjøkken, men farger har nå virkelig begynt å slå rot. Når du velger kjøkkenfarge, gå for det som føles behagelig – kjøkkenet er tross alt det rommet mange av oss tilbringer mest tid i, fra tidlig morgen til sen kveld, sier Kürzel.

De nye fargene er nå tilgjengelige i Designa-butikker over hele landet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.