Fjerning av reiserestriksjoner gir økt feriesalg

apollo

Spania, Kypros og Italia slutter seg til landene som nå fjerner alle innreisekrav. Påbudet om munnbind lettes også på rundt i Europa, og hos Apollo merkes det tydelig på salget.

Allerede tidlig i mai fjernet flere av sommerens mest populære reisemål, deriblant Hellas, Kroatia og Albania, alle innreisekrav. Forrige uke fulgte Italia og Kypros etter, og i dag sluttet Spania seg til rekken. Nå kan man altså reise til så å si alle av sommerens mest ettertraktede reisemål helt uten koronapass eller innreiseskjemaer. Flere land letter nå også på kravet om munnbind.

– Dette er fantastiske nyheter for alle som skal ut å reise i sommer – og det er mange. Reiselysten er rekordhøy i år, og denne beskjeden har vært etterlengtet, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Den økte reisefeberen merkes godt hos Apollo: Salget av sommerens reiser ligger nå på rekordnivå selv sammenlignet med samme tid før pandemien. De mest populære reisemålene akkurat nå er også velkjente destinasjoner i Europa; som Hellas, Kroatia, Kypros, Albania og Spania.

Samtidig merkes et økt behov for trygghet både ved bestilling av reise og mens man er på reisefot. Det har ført til en strøm av nye kunder hos Apollo, som spesialiserer seg på klassiske pakkereiser.

– Etter to år med restriksjoner vil man forsikre seg om at man ikke tar noen økonomisk risiko ved å bestille en etterlengtet ferie, og vite at man kommer seg av gårde som man skal. Denne ekstra tryggheten får man kun med en pakkereise, for da er man sikret av pakkereiseloven, sier Rivera.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.