Endelig Peppes Pizza i frysedisken i Bodø-butikkene

pizza

Peppes Pizza er klar for frysedisken. Bare i fjor ble det solgt 11 millioner Peppes Pizza produkter i norsk dagligvarehandel. Nå kommer den største produktlanseringen fra Peppes på mange år. En håndlaget og helt ny form for frossenpizza er nå utviklet og klar for lansering.

– En frossenpizza fra Peppes Pizza har lenge vært etterspurt av forbrukerne. Vi mener vi har lykkes med å lage en ny form for håndlaget frossenpizza som vil begeistre norske pizzaelskere, sier Jan Bodd, gründer av merkevareselskapet Scandza.

Les også:  The Hawks og Rana Makerspace med solid innsats i skandinavisk finale i FIRST LEGO League

Det har vært jobbet halvannet år med produktutviklingen av den nye frossenpizzaen.

– Når du kjøper denne frossenpizzaen i butikken kan du være trygg på at du får med deg hjem den ekte Peppes-smaken. Folk flest har elsket Peppes Pizza siden 1970, nå gjør vi den gode smaken enda mer tilgjengelig, sier Inger Lise Eliassen, Peppesansvarlig i Scandza.

Den nye frossenpizzasatsingen er den første store lanseringen i et utvidet samarbeid mellom Peppes Pizza-eier Umoe Restaurants og merkevareselskapet Scandza. Etter ni års samarbeid om Peppes hjemmesnekra pizzakonsept i dagligvaren tar de nå steget ned i frysedisken med en helt ny form for frossenpizza.

Les også:  Ny rekord: Black Week ga pakkerekord for Posten

– Sammen har vi skapt vekst i markedet gjennom å utvikle en helt ny kategori til glede for norske forbrukere. Vi ser frem til å styrke Peppes Pizza i dagligvaren gjennom denne satsingen på frossenpizza, sier Espen Hoff som er adm.dir. for Peppes Pizza.

Forbrukene har mer i vente
– Peppes Pizza har vært en suksess i dagligvaren og populariteten er økende. Det er naturlig at vi og Scandza etter ni år med forlovelse inngår ekteskap og etablerer et felles selskap, for å rendyrke og videreutvikle satsingen på Peppes Pizza for dagligvarehandelen og convenience, sier Sverre Helno som er konsernsjef i Umoe Restaurants som eier Peppes Pizza.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.