Abid Raja friskmeldt – besøkte Født Fri

født fri

Abid Raja valgte å besøke Født Fri rett etter å ha blitt friskmeldt. Født Fri leder Shabana Rehman og forfatter Azra Gilani med flere fra frivillige organisasjoner roste politikeren for hans viktige innsats for likestillingsarbeid i Norge.

– Vi er stolte av at Abid Raja i regjeringssamarbeid, klarte å styrke frivilligheten, og særlig kampen for likestilling blant minoriteter, sier leder Shabana Rehman

– Dere er grunnen til at jeg er politiker, sa en rørt Abid Raja til aktivistene han møtte hos Født Fri i formiddag.

En engasjert Abid Raja møtte i dag flere frivillige organisasjoner som hadde samlet seg hos stiftelsen Født Fri som Stortingsrepresentanten var fødselshjelper for.

Abid kom etter eget ønske til Født Fri rett etter at han ba om friskmelding. Inntil i dag var han sykemeldt etter en stormfull tid som politiker. Født Fri leder Shabana Rehman tok Abid Raja godt i mot sammen med Dana Manoucheheri, leder for LIM, og Linda Noor, leder for Minotenk.

Bare på et halvt år har Stiftelsen Født Fri som løfter frem individets frihet og kampen mot ære og skamkultuen,vist en enorm aktivitet. Abid ville også høre om de viktige kontaktene Født Fri har etablert med nordiske søsterorganiasjoner og ønsket å invitere til en fagdag om negativ sosial kontroll hvor vi kunne dele de siste erfaringene.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.