ANNONSE: En behagelig sofa med sovefunksjon – er det verdt å kjøpe?

Ikke alle har nok plass i leiligheten sin til å ordne et separat soverom. I dette tilfellet er sovesofa ideelle. Den kan stå i stuen og fungere som et sted å slappe av og hvile foran TV-en, og en komfortabel seng om natten.

En sofa med sovefunksjon – hvordan å velge den riktig til stuen vår?

Først og fremst må vi nøyaktig måle området vi kan tildele til  en sofa med sovefunksjon. Det er viktig å bestemme maksimale dimensjoner – hvor mye bredde og lengde kan møbelet ha etter bretting ut. Hvorfor er det så viktig? Alt for vår komfort, slik at det ikke er behov å flytte andre møbler om kvelden bare for å spre sofaen for å sove. Kosehjørnet ditt skal være behagelig, funksjonelt og også romslig. Hvis du allerede kjenne de nøyaktige dimensjonene på den ledige plassen i rommet, kan du tenke på hvilken sovesofa du vil velge!

I Selly Home butikken finner du funksjonelle og elegante sofaer som vil vekke oppmerksomheten til hver gjest. Vi tilbyr store og små sovesofa, tilpassende ethvert interiør – stue, soverom eller barnerom. Sofaer med oppbevaring er også kjent for oss – praktisk og komfort fremfor alt!

Les også:  ANNONSE: Tre ting som kan skiftes ut når du pusser opp

Å velge størrelsen på sovesofaen til stuen er ikke alt. Sørg også for å ta hensyn til måten sofaen brettes ut på. Hvor mye plass møblene tar og om de vil være stabile og komfortable, det er avhengig av denne.

Hver komfortabel sovesofa er vanligvis fylt med skum eller fjærer. Fyllingene kan være bedre eller dårligere, mer holdbare eller mindre, men hvis du ikke bruker sofaen med en separat madrass, foreslår vi å toppe den med en tynn overmadrass. Denne løsningen er ekstremt viktig når det gjelder sofaer der overflaten du sover på består av flere elementer, og hullene mellom dem kan redusere søvnkomforten. En toppmadrass får deg ikke bare til å sove på en perfekt jevn overflate, men beskytter også sofaoverflaten mot skader og smuss.

Les også:  ANNONSE: Tre ting som kan skiftes ut når du pusser opp

Hva skal den riktige sofaen være til hverdags?

En behagelig sofa for å sove på hverdags må være stor nok. Hvis den skal brukes av en person,  en liten dobbel sofa med sovefunksjon er nok. Hvis du sover med partneren din, velger du en bredere to-seters sofa eller til og med en treseter-modell for din egen komfort – det vil rett og slett være mer behagelig. Husk også å sjekke dimensjonene på møblene både før og etter utfolding. Ta hensyn til om sofaen passer i stuen din, og selv når den er brettet ut, vil den ikke ta opp all tilgjengelig plass.

Hvilken sovesofa vil ikke bare se vakker ut i stuen, men også være et behagelig sted å sove? Den ideelle situasjonen er en der stuen og soverommet kan være ordnet i separate rom. Dessverre blir det ofte umulig av forskjellige grunner. Vi har imidlertid noen gode nyheter – netter i stuen betyr ikke at søvnkvaliteten din vil bli redusert. Tvert imot – en passende sofa med sovefunksjon vil være like behagelig som en stor soveromseng.

Les også:  ANNONSE: Tre ting som kan skiftes ut når du pusser opp

Stue sofa med sovefunksjon – hva annet å ta hensyn til?

Ikke glem estetikk! En komfortabel og praktisk sofa med sovefunksjon skal også utfylle interiøret ditt perfekt. Sørg for å velge den modellen du liker visuelt og som samsvarer med innredningen i hele stuen – det er tross alt det mest representative rommet i huset.

En sofa med sovefunksjon bør også være utstyrt med en stor oppbevaring for sengetøy. Tross alt må du gjemme dynen og putene et sted om morgenen etter å ha forvandlet en komfortabel seng til en behagelig sofa. Når du velger den beste sofaen, vær oppmerksom på om oppbevaring av sengetøy er nok stor og lett tilgjengelig.

Husk også at selv den beste sofaen med sovefunksjon med et veldig behagelig utfoldingssystem ikke vil oppfylle funksjonen godt, hvis for å brette den ut, må du omorganisere halvparten av stuen. En sofa med sovefunksjon må ikke bare harmonisere med hele vårt interiør, men også har veldig behagelig og enkel å bruke brettingsmekanisme.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten