ANNONSE: Derfor bør du planlegge årets gaver

Det å kjøpe julegaver og bursdagsgaver er noe de aller fleste av oss gjør litt i siste liten. Men dette kan ikke sies å være optimalt for verken lommeboka eller stressnivået, så i denne artikkelen skal vi se litt nærmere på noen ting som kan gjøre det både enklere og billigere for deg å kjøpe gaver til de du er aller mest glad i. Noen ganger er det selvsagt ikke mulig å planlegge, og da må man jo bare kjøpe i siste liten, men generelt sett kan du komme langt med planlegging og vi viser deg hvordan. 

Det er mange steder på nettet der man i dag kan finne alle slags gaver og gavetips. Men et av de tipsene man ofte overser er hvordan man kan planlegge best mulig i løpet av året for å optimere gavekjøpene, sånn at man får mest mulig for pengene sine og kan kjøpe noe skikkelig fint. 

Legg gaver inn som en post i budsjettet ditt 

Det er mange som ikke legger til side penger til dette i budsjettet ditt, og selv om det kanskje bare er snakk om et lite beløp er det likevel noe som kommer til å overraske deg når du nærmer deg jul eller bursdager. Det å ha penger på kontoen til dette er noe som kan gjøre at du unngår å overgå budsjettet ditt i desember eller i måneder der du for eksempel må kjøpe mange bursdagsgaver.  

Ta notater underveis i året 

Folk pleier å snakke om ting de ønsker seg hele tiden, men hvis man ikke er litt ekstra oppmerksom er det lett å glemme alt om dette når man nærmer seg jul eller bursdag. Du kan selvsagt bruke tid på å finne tips om julegaver til julaften, eller du kan kombinere dette med din egen liste med ting vedkommende har nevnt i løpet av året eller bare den siste tiden, for å optimere gavekjøpet ditt.  

Prioriter personlige gaver 

Det er ingenting som er bedre enn å pakke opp noe som virkelig gjør at du føler at personen kjenner deg. Men dette er ikke det letteste hvis man ikke forbereder seg. Det å tenke på hvordan man kan gi en mer personlig gave er noe som ofte krever litt ekstra planlegging, men du kommer til å få en enda bedre følelse enn hvis du gir noe mer tilfeldig. Så vær ute i litt god tid, så blir den som får gaven enda gladere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten