Nordnorske The Slaughter Slits topper Apple Music-liste i Norge

machine machine

Eksil-helgelendingene The Slaughter Slits har fått et aldri så lite julemirakel, albumet «6agged, 6aped & 6angraped» som ble sluppet 30. November ligger nå inne på topp 100 listen over de mest populære albumene i Norge på Apple Music.

Som om ikke det er nok har albumet ligget som nummer 1 på listen over de mest populære elektronika-albumene i Norge siden det ble sluppet!

– At albumet ligger blant de store artistene og tonnevis av plater som er dyppet i juleglitter og søtsaker er både morsomt og merkelig. Men, samtidig føles det fortjent. Artistene som har bidratt på albumet har levert til de grader, sier Kjell Jakobsen i The Slaughter Slits.

Hide Unas fra Bodø, deltar også på albumet, sammen med støykunstner og produsent Lasse Marhaug fra Steigen. Albumet «6agged, 6aped & 6angraped» fikk terningkast 666 av Bodøposten.no i forkant av utgivelsen.

Etter å ha blitt sensurert og nektet utgitt i USA tidligere i år, signerte The Slaughter Slits kontrakt med det norske plateselskapet Clearpass og havner dermed i stallen med artister som Æ, Ingeborg Oktober og Likholmen (med blant annet Stefan Sundström).

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.