Boots apotek tar huden på alvor: Satser på ny hudpleieserie

boots hudpleie

Denne måneden lanserer Boots apotek den helt nye og eksklusive hudpleieserien YourGoodSkin. Serien er utviklet gjennom et samarbeid mellom hudleger, forskere og tusenvis av vanlige kvinner. YourGoodSkin er spesialutviklet for å ta vare på hudens naturlige balanse og gi en synlig sunnere hud.

Serien er dermatologisk testet for bruk på sensitiv hud. Verken ingrediensene eller ferdige produkter er testet på dyr. Vi har stilt Puja Agarwal, som er markedssjef Global Brands hos Boots Norge, noen spørsmål om den nye serien.

Hvorfor skal jeg bruke YourGoodSkinTM?

– YourGoodSkin er forsket frem av våre egne eksperter. Mange kan oppleve utfordringer med huden som tørrhet, blankhet, urenheter og utbrudd eller tap av glød. YourGoodSkin inneholder ingredienser som beskytter huden og forbedrer hudens tekstur, gir en jevnere hudtone og mer glød. Serien har både en base av produkter for daglig hudpleie til alle hudtyper og spesialprodukter som brukes ved problemer som urenheter, men som samtidig er skånsomme og tar hensyn til hudens balanse. Slik gir serien deg komplett hudpleie for dine behov. Det er rett og slett en serie for deg som ønsker sunnere hud.

Hva er nytt med denne serien?

– Serien er utviklet i samarbeid med tusenvis av kvinner for å takle de utfordringene vi alle opplever. Vi har samlet deres historier om egen hud og hvordan den oppfører seg og tatt deres ønsker for sine hudpleieprodukter på alvor. Det er ganske mye forlangt av hudpleieprodukter å skulle løse de daglige hudproblemene, men med YourGoodSkinThar vi en serie som er laget for å takle utfordringene mange møter.

Hvilke produkter bør jeg begynne med?

– Serien inneholder gode basisprodukter som alle hudtyper kan bruke daglig. Har du utfordringer du særlig ønsker å jobbe med finnes det spesialprodukter. Begynn med å velge renseprodukt tilpasset din hud. På nyrenset hud anbefaler vi at du bruker Skin Balancing Concentrat, som er selve stjerneproduktet i serien. Dette serumet er utviklet for å balansere og forbedre hudens tilstand, uansett hudtype, og gir deg: Bedre tekstur, jevnere hudtone, glød, økt fuktighetsnivå, og redusert blankhet. Over serumet velger du det fuktighetsproduktet som passer din hud best.

Hvordan vet jeg hvilke produkter jeg skal velge?

– Når du velger ansiktspleie er det viktig å ta hensyn til hudtypen din og den tilstanden huden din er i. YourGoodSkin er testet for bruk selv for sensitiv hud, og det du skal tenke på er om du har spesifikke utfordringer du ønsker å ta tak i, slik som blank hud eller urenheter

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.