Årets frekkeste julekommune: Rana elsker den erotiske julekalenderen

sinful

Julen byr tradisjonelt på mye moro, gaver og deilige godsaker, men rekordmange nordmenn kan også se frem til en litt frekkere desember, avslører den erotiske nettbutikken Sinful melder Bodøposten.

Tidligere var det utelukkende de yngste i familien som fikk gleden av billig melkesjokolade, men i dag teller også mange voksne ned til julaften med sin egen kalender fylt med sexleketøy og erotisk tilbehør.

Rekordsalg av julekalendere
I fjor ble julekalenderen kjøpt av rekordmange nordmenn, og for femte år på rad ble den utsolgt tidligere enn forventet. Derfor har Sinful nå tatt inn enda flere på lageret.

– Ønsket om å bringe mer lidenskap, lek og intimitet inn i forholdet blir mer og mer viktig, og det er nettopp det julekalenderen kan hjelpe med. Den kan bringe par enda tettere sammen og skape opplevelser de aldri vil glemme, sier Mathilde Mackowski, medeier i Sinful.

Årets frekkeste julekommune
Innbyggerne i Alta kommer nok til å spare litt på strømregningen i år, her har de nemlig kjøpt 3,46 ganger så mange julekalendere som landsgjennomsnittet, noe som gir dem tittelen «årets frekkeste julekommune».

På fjerde plass finner vi Rana, som har kjøpt henholdsvis 3,08 ganger så mange julekalendere som landsgjennomsnittet. Resten av topp 10-listen over de frekke julekommunen inneholder både store og små kommuner over hele landet.

Topp 10-listen over Norges frekkeste julekommuner:

  1. Alta (3,46)
  2. Namsos (3,35)
  3. Bodø (3,18)
  4. Rana (3,08)
  5. Frosta (2,96)
  6. Vefsn (2,79)
  7. Eigersund (2,69)
  8. Ålesund (2,67)
  9. Notodden (2,59)
  10. Åmot (2,36)
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.