LESERINNLEGG: Asylinnvandringen må stoppes

vidar kleppe

Statsminister Støre, asylinnvandringen til Norge må stoppes. Ja, Demokratene vil avvikle dagens norske asylinstitutt og gjøre det umulig å søke asyl på norsk jord.

Av Vidar Kleppe, Demokratene

Alle vet at  Norge er i verden et lite land, med relativ liten og homogen befolkning. Det er derfor begrenset hvor mange mennesker fra andre kulturer vi kan ta imot, integrere og skaffe arbeid og bolig. Skal Norge kunne hjelpe mennesker også i fremtiden, må vi føre en fremtidsrettet politikk på dette viktige området som er bærekraftig, både kulturelt og økonomisk.

Noe dessverre regjeringen Støre og dagens nyvalgte stortingspolitikere ikke bryr seg nevneverdig om.

Det er en kjent sak at eksempelvis personer fra Somalia og Eritrea som har fått asyl i Norge, for at de angivelig var forfulgt, reiser hjem igjen til Somalia og Eritrea på ferie. Dette er etter min mening et så klart brudd på betingelsene for at de fikk asyl.

En logisk konsekvens av dette er at disse reisende personene fratas sin asylbeskyttelse i Norge, og sendes hjem igjen til Somalia og Eritrea for alltid.For de av disse grunnløse asylsøkerne som har fått innvilget norsk statsborgerskap, må sakene selvsagt gjennomgås på nytt for å se om statsborgerskapet ble gitt på sviktende grunnlag.

Demokratene mener bestemt at opphold, og statsborgerskap som er gitt på feil grunnlag alltid må kunne tilbakekalles når den oppgitte årsaken til asyl- eller flyktningstatus viser seg å være uriktig. Asylsvindelen til Norge er for øvrig noe som også UDI tidligere har måtte bekrefte.

Avslutningsvis: Husk at det er ingen menneskerett å få asyl i Norge, slik en kan få inntrykk av når en hører på de aller fleste av våre nyvalgte stortingspolitikere som beklagelig vis – etter min mening ikke setter: Det norske folk og Norge først i sitt politiske virke – slik Demokratene gjør.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.