glimt

Bodø/Glimt videre i Serieligaen

Glimt slet seg til gruppespillet i Serieligaen mot Rumenske Sepsi. Etter ekstraomganger på Aspmyra vant Bodø/Glimt 3-2 og er videre i Europa Conference League, opplyser Bodøposten. Aspmyra hadde 7.000 tilskuere og flott... Les mer »
barn

Krever gjenopptakelser – En hel skoleklasse tatt av barnevernet hver eneste uke de siste 20 årene!

Fra 2002 – 2021 ble utrolige 23.543 barn omsorgsovertatt i Norge. Det er en hel skoleklasse hver eneste uke. Barnevernet har tydeligvis endret praksis, siden det er store variasjoner mellom tiårene, opplyser... Les mer »
rune fardal

Barnevern-skandale går viralt på nett men media tier

En av de største snakkisene i Norge de siste årene er alle de forskjellige barnevern-skandalene omtalt i media og de utallige dommene mot barnevernet i Norge i Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD), opplyser... Les mer »
nfk

Nå er det 20 gratis ferjer i Nordland!

Alle ferjereiser til og fra øyer og samfunn uten fastlandsforbindelse blir gratis i Nordland fra og med i dag, opplyser Bodøposten. – Dette er en god dag for næringsliv og innbyggere i... Les mer »
glimt

Første kvalifiseringsrunde serieligaen: Glimt knuste Pyunik i Bodø

Bodø/Glimt feide over armenske Pyunik på Aspmyra, det ble 3-0 for Glimt i første kvalifiseringsrunde i UEFA Europe Conference League, opplyser Bodøposten. Glimt fikk besøk av FC Pyunik fra Armenia i første... Les mer »
Foto: Alexander Helberg

Sylvi Listhaug krever folkeavstemning om Melkøya

Frp-leder Sylvi Listhaug reagerer kraftig på at regjeringen nå går inn for å elektrifisere Melkøya med kraft fra land. FrP mener vedtaket vil svekke Nord-Norge som region og frykter skyhøyt konfliktnivå rundt... Les mer »
bygging

Nær dobling i antall konkurser blant boligbyggere

Juli ble nok en tøff måned for selskaper som jobber med oppføring av bygninger. Konkurskurven i denne bransjen er betydelig brattere enn den generelle utviklingen, som viser en jevn økning i konkurser,... Les mer »
glimt

Glimt imponerte mot Stabæk i Bodø

Glimt fortsetter sin imponerende seriestart etter å ha feid Sarpsborg av banen på bortebane med å kjøre over Stabæk på hjemmebane, melder Bodøposten. Bodø/Glimt fikk besøk av Stabæk på Aspmyra søndag kveld... Les mer »
lysstoffrør

Nytt EU-direktiv: Lysstoffrør i Norge må fjernes

Nelfo, Elektroforeningen EFO og Lyskultur har estimert at det i dag er installert rundt 10 millioner operative lysstoffrørarmaturer i Norges land, disse vil gå i svart om det ikke reageres omgående, melder... Les mer »
Statens vegvesen

Første sprengning på ny E6 i Grane

Nå sprenges den første salven for å bygge ny E6 sør i Grane kommune på Helgeland. Meld deg på SMS varsling for varsel sprenging, oppfordrer Statens vegvesen. Tirsdag 28. mars sprenger entreprenøren Johs... Les mer »