Allan Ellingsen (FrP): Vi må debattere utfordringene med innvandring

allan ellingsen

Bodøposten.no intervjuet for et par dager siden Allan Ellingsen som er leder i Bodø FrP og tidligere varaordfører i Bodø kommune. Intervjuet var for Bodøposten.no sin ukentlige podcast, og Allan kom med flere interessante uttalelser.

I forbindelse med publiseringen av podcasten trykket vi for to dager siden nyheten om at Allan Ellingsen ga støtte til Sylvi Listhaugs uttalelse om at Jonas Gahr Støre ikke er egnet som statsmininster:

– Det er selvfølgelig min oppfatning også, det er jo en grunn til at vi stiller til valg og er at annet parti. Det jeg synes er artig og bra er at hun faktisk sier det. Og ikke minst begrunner det med de tingene som hun gjør, og det gjør at man setter skapet litt på plass i forhold til hvorfor Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre ikke er egnet til å styre landet slik som ting er i dag, as Ellingsen til Bodøposten.no.

Men under intervjuet til Bodøposten.no sin podcast kommer Allan også med flere andre uttalelser til støtte for Sylvi, blant annet om innvandring;

– De utfordringene som er der er vi faktisk nødt til å debattere, for hvis vi som politikere ikke debatterer de, ja så er det ekstreme miljøer og holdninger som for lov til å vokse frem. Men hvis vi som politikere, med faktabasert kunnskap, kan diskutere utfordringene; om det er at over halvparten går på sosialhjelp, at vi ikke får nok mange ut i arbeidslivet og om det er kriminalitet, sier Allan Ellingsen.

Men Allan Ellingsen ønsker ikke bare ensidig å fokusere på problemene med innvandring:

– Så må vi også ta med de positive sidene som er at det er veldig mange som kommer hit og bidrar. Men hvis vi ikke tør å ta disse debattene på en faktabasert måte, så blir de tatt på bakrommet, og det er sannsynligvis ingen tjent med, sier Ellingsen.

Hør på hele podcasten med Allan Ellingsen der han svarer på spørsmål om eiendomsskatt, kommunevalget, bompenger, Sylvi Listhaug, Jonas Gahr Støre og innvandring her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.