gunnar andreassen

Innvandrere overrepresentert blant arbeidssøkere i Nordland

Ved utgangen av september har Nordland fortsatt landets laveste ledighet med 1,3 prosent helt ledige. Det er derimot en bekymring at ledigheten blant innvandrere er på hele 4,0 prosent, mens den øvrige... Les mer »
migrasjon integrering

LESERINNLEGG: Økt kriminalitet i Norge er en vekstnæring som må stoppes!

Kriminalitet skaper utrygghet, derfor vil Norgesdemokratene bekjempe og forebygge kriminalitet. Forbrytelser skal oppklares raskt og lovbrytere må straffes. Av: Bystyre – og fylkestingsrepresentant for Norgesdemokratene. Utenlandske kriminelle skal selvsagt automatisk utvises fra... Les mer »
bokbutikk

Nekter forlag å presentere bok om befolkningsutskiftning

Mandag 23. januar arrangerer Legatum Publishing bokbad for «Old Europe Stop the Great Replacement», av forfatter og kunstner Rikard Högberg. Initielt var planen å gjennomføre dette på Litteraturhuset i Oslo, men der ble... Les mer »
innvandring

Vil stoppe innvadringen til Norge for miljøet

Hvis vi virkelig brydde oss om klimaet så ville vi stengt grensene. Flyreiser, bilavgift og miljøskatt blir bare dråper i havet sammenlignet med hva miljøet kan spares for hvis vi ikke ble... Les mer »
gunnar andreassen

Anmodet om å bosette 160 flyktninger i Rana

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) har anmodet norske kommuner om bosetting av totalt 35.000 flyktninger i 2023, opplyser Rana kommune. Av dette er kommunene i Nordland anmodet om bosetting av til sammen 2665... Les mer »
pc

LESERINNLEGG: Venstreekstrem, blendahvit og antirasist

Etter å ha kommet over fjaset til de venstreekstreme og blendahvite hunkjønnene Linda Amundsen og Ingunn Gjerstad, har jeg en del spørsmål jeg håper de kan svare på da leserinnlegget deres skapte... Les mer »

Trenger flere boliger til flyktninger i Rana

Rana kommune har behov for flere boliger til bosetting av flyktninger. Behovet anslås til 30-40 boenheter. – De som allerede har meldt at de har bolig til leie er vi i gang... Les mer »

Rana mottar de første ukrainske flyktningene etter påske

Rana kommune har fått forespørsel om å bosette to ukrainske flyktninger i slutten av måneden. Planleggingsarbeidet til kommunen er godt i gang for mottak og bosetting av totalt 110 flyktninger opplyser Rana... Les mer »
migrasjon integrering

Avtale inngått mellom Rana kommune og FNs migrasjonsbyrå

Rana kommune og FNs migrasjonsbyrå, Den Internasjonale Organisasjonen for Migrasjon (IOM) signerte nylig en avtale om arbeidsinnvandring. Rana er den første kommunen i Norge som signerer en slik avtale. Bakgrunnen for signeringen... Les mer »
fn

Utenriksministeren og kronprinsen besøkte FN og Sikkerhetsrådet

Norges forestående presidentskap i Sikkerhetsrådet, flyktninger, klimaendringer og utdanning var sentrale temaer da utenriksministeren og kronprinsen besøkte FN i New York denne uken. Utenriksminister Anniken Huitfeldt og HKH Kronprins Haakon besøkte USA 6. til 9.... Les mer »